Φάμελλος: Πρέπει να καταθέσουμε πειστική πρόταση στους πολίτες στις Ευρωεκλογές

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. οφείλει να καταθέσει στο Συνέδριό του μία νέα πολιτική πρόταση, μίας νέας κοινωνικής συμφωνίας που δεν θα περιορίζεται στην άσκηση αντιπολίτευσης αλλά θα δίνει και πρόταση προοδευτικής κυβερνητικής διεξόδου»,

αναφέρει σε συνέντευξη του ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος στον ιστότοπο libre.gr και εξηγεί:

«Μία πειστική πρόταση για την καθημερινότητα και το εισόδημα των πολιτών, για τις βασικές τους ανάγκες, δηλαδή την πρόσβαση σε υγεία, παιδεία και δημόσια αγαθά, όσο και για την πρόοδο, την ασφάλεια και την ευημερία στον τόπο μας, απέναντι σε μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις αλλά και την κλιματική κρίση που μεγεθύνεται. Και φυσικά θα περιλαμβάνει και την υπεράσπιση της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου στη χώρα μας που δέχονται επίθεση από τον κ. Μητσοτάκη».

Ο Σωκράτης Φάμελλος εξαπέλυσε δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση της ΝΔ για τα φαινόμενα της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι Έλληνες καταναλωτές κάνοντας λόγο για «πληθωρισμό απληστίας στη χώρα μας που καλπάζει και μεταφράζεται σε υπερκέρδη αισχροκέρδειας για λίγους». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:«Από το 2021 η κυβέρνηση δεν έχει λάβει κάποιο ουσιαστικό μέτρο για τη μείωση τιμών. Αντίθετα, με τα διάφορα τύπου pass επέλεξε να επιδοτήσει την ακρίβεια, αφήνοντας ταυτόχρονα την αγορά χωρίς τον παραμικρό έλεγχο, με πολλές στρεβλώσεις και χειραγώγηση τιμών προς τα πάνω».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θέτει ενόψει της διεξαγωγής του Συνεδρίου και των Ευρωεκλογών και τις πολιτικές προτεραιότητες του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης: «Μία πολιτική κοινωνικών και πολιτικών συμμαχιών και με σύγχρονη μεταρρυθμιστική ταυτότητα. Για μία ισχυρή, δημοκρατική, σύγχρονη και ανθρώπινη πολιτεία, που δεν αφήνει κανένα και καμία μόνο/μόνη και εγγυάται την ευημερία και την ποιότητα ζωής για όλους/όλες, με σχέδιο για την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση της οικονομίας και της κοινωνίας».

απεμπε – φωτο:eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί