Ο Χάρης Δούκας είναι μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται εδώ και μέρες για τη… «διαδοχή» του Νίκου Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ.
Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενό του:
«Αγαπητοί Σύντροφοι,
Την Κυριακή στις 30/06/2024 έχουμε την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Στόχος όλων μας είναι να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε την επανεκκίνηση που χρειαζόμαστε, ώστε να γίνει το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής η μεγάλη δύναμη που θα οδηγήσει στην προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου.
Αυτό προϋποθέτει δημιουργική συζήτηση, χωρίς εντάσεις και πολώσεις. Ευνόητο είναι πως οι εργασίες της Κ.Π.Ε πρέπει να διεξαχθούν με απόλυτη διαφάνεια και δημοκρατία, χωρίς αποκλεισμούς. Η γόνιμη συζήτηση που ευελπιστώ πως θα γίνει, χρειάζεται να καταλήξει σε έναν οδικό χάρτη για τα επόμενα βήματά μας.
Nα γιορτάσουμε ενωτικά τα 50 χρόνια της ιδρυτικής διακήρυξης του ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτέμβρη.
Να διεξαχθεί Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, στις αρχές Οκτώβρη, για να συζητήσουμε τις πολιτικές εξελίξεις και τους κεντρικούς πολιτικούς άξονες του Κινήματός μας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Κινήματός μας και των κοινωνικών φορέων, όπως προβλέπει το καταστατικό.
Στη συνέχεια να οδηγηθούμε συντεταγμένα στην ψηφοφορία για την ανάδειξη από τα μέλη και τους φίλους μας, της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.
Προτείνω η ψηφοφορία να διεξαχθεί στις 3 και 10 Νοεμβρίου, με τις διαφανείς και αξιόπιστες διαδικασίες που έγιναν στις εκλογές του 2017 και του 2021.
Θεωρώ ότι ο οδικός χάρτης εξασφαλίζει:
Πρώτον : Τη δυνατότητα πολιτικής συζήτησης για την αναγκαία επανεκκίνηση και ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ-Κίνηματος Αλλαγής.
Δεύτερον : Τον προσδιορισμό των εκλογών ανάδειξης ηγεσίας, σε χρόνο που δεν επιτρέπει μακροχρόνιες διαδικασίες που οδηγούν σε εσωστρέφεια .
Ελπίζω ότι θα σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων και της ευθύνης μας απέναντι στους πολίτες και την χώρα».
ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θανατοποινίτης εκτελέστηκε στη Φλόριντα – Είχε καταδικαστεί για τον βιασμό και τον φόνο γυναίκας το 1988
- Βολιβία: Ο πρόεδρος Πας ανακοίνωσε την κατάργηση του υπουργείου Δικαιοσύνης
- ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε ρούχα από καταστήματα της Αττικής και τα έστελνε στα Τίρανα
- Προϋπολογισμός 2026: Τι προβλέπει για τον δανεισμό και το χρέος της χώρας
- Τι σημείωσε ο Ν. Δένδιας για την Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων
- Ρομπότ Tesla από τις οικοδομές μέχρι τις… κουζίνες! Το ΒΙΝΤΕΟ που πόσταρε ο Μασκ
- Βέλγιο: Η Πρεσβεία της Ελλάδας τίμησε τα 200 χρόνια από την ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου
- Σαν σήμερα 21 Νοεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Κρίσιμες εξελίξεις στις ΗΠΑ! «Αγριεύει» η κόντρα Τραμπ με δημοκρατικούς
- Δυτικά ΜΜΕ: Τι προβλέπει το περιβόητο σχέδιο «28 σημείων» για την Ουκρανία









