• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Έξαλλος ο Σταύρος Θεοδωράκης με την Κατερίνα Μάρκου: Τα ψηλοτάκουνά σας δεν φτάνουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης (Video)

Έξαλλος ο Σταύρος Θεοδωράκης με την Κατερίνα Μάρκου: Τα ψηλοτάκουνά σας δεν φτάνουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης (Video)

Εκτός εαυτού βγήκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης με την βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου, η οποία είχε εκλεγεί με το Ποτάμι και μετά την ανεξαρτητοποίησή της εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία. Την ώρα που ο κ. Θεοδωράκης μιλούσε για συμφωνία με την ΠΓΔΜ, αναφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας πως πρέπει να καταστεί επιχειρηματική πρωτεύουσα στα Βαλκάνια. Σε αυτό το σημείο, ακούστηκαν διαμαρτυρίες της κ. Μάρκου, με αποτέλεσμα ο κ. Θεοδωράκης να εκραγεί. Η κ. Μάρκου ακούγεται να λέει «ουστ, αυτά να τα πεις στη Μακεδονία».

«Αφού τολμάτε και μιλάτε – αλλά η ευθύνη δεν είναι δική σας , είναι αυτών που σας πήραν- σας λέω ότι εγώ κυκλοφορώ όχι στα σαλόνια της Θεσσαλονίκης, αλλά στους δρόμους. Τα ψηλοτάκουνά σας δεν φτάνουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, δεν σας έχουν φωτογραφίσει ποτέ στους δρόμους , αλλά μόνο στα σαλόνια. Να τους χαίρεστε τους νέους σας συμμάχους και να την χαίρεστε. Βγάλτε τις γόβες και πηγαίνετε στη Θεσσαλονίκη να ακούσετε τις απόψεις του κόσμου για αυτά που λέτε» τόνισε από την πλευρά του ο Επικεφαλής του Ποταμιού.

«Αντί να ντρέπεστε και να κρύβεστε πίσω από τις κολόνες, έχετε την τόλμη και μιλάτε» της είπε και τη ρώτησε: «Δάνειο ζητήσατε από τη ΝΔ;» συνέχισε. Ο πρόεδρος της βουλής παρενέβη και ζήτησε να διαγραφεί η φράση περί γόβας από τα πρακτικά.

Απαντώντας στον κ. Θεοδωράκη, η κ. Μάρκου με ανάρτησή της στα social media σημείωσε ότι «είπα στον κ. Θεοδωράκη, πως ξεπουλάει την ιστορία της πατρίδας μας, πως είναι ο «χρήσιμος ηλίθιος» μιας και οι ΑΝΕΛ ψηφίζουν όχι για το Σκοπιανό και το ΠΟΤΑΜΙ λέει ΝΑΙ».

Πηγή: enikos.gr

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu