Επίσκεψη Κώστα Δέρβου, σε Πιερία και Κιλκίς

Περιοδεία στο νομό Πιερίας και στο νομό Κιλκίς πραγματοποίησε το Σάββατο 11 Μαϊου ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Κώστας Δέρβος.

«Η Κεντρική Μακεδονία», είπε ο κ. Δέρβος, «διαθέτει όλα τα εφόδια για να καταστεί ισχυρή περιφερειακή δύναμη. Όσοι θα έχουν θέσεις ευθύνης την επόμενη μέρα οφείλουν να συνεργαστούν άρτια και να επιλυθούν τα προβλήματα του τόπου».

Ο κ. Δέρβος μάλιστα υπογράμμισε ότι «κανείς δεν ξεχνάει πώς αντιμετώπισε ο απερχόμενος πρωθυπουργός τους Μακεδόνες και πόσο επιδεικτικά αψήφησε την ετυμηγορία τους».

Με την άφιξη του στην Πιερία, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και συζήτησε με ιατρούς και νοσηλευτές για τις τομές που έχει ανάγκη ο τομέας της Υγείας.

Στη συνέχεια, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στη ΝΟΔΕ και μετέβη στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Κατερίνη.

Αφότου περιηγήθηκε στο κέντρο της πόλης μαζί με το βουλευτή του νομού Πιερίας, κ. Κώστα Κουκοδήμο και συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες, επισκέφθηκε το Δημαρχείο .

Πριν την αναχώρησή του από την πόλη, πέρασε από το εκλογικό κέντρο του νυν Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψηφίου, κ. Απόστολου Τζιτζικώστα.

Το απόγευμα, ο κ. Δέρβος βρέθηκε στο Κιλκίς, μαζί με το βουλευτή του νομού Κιλκίς κ. Γιώργο Γεωργαντά.

Επισκέφθηκε την περιοχή της Ευκαρπίας, όπου διεξαγόταν διαγωνισμός παραδοσιακού ποντιακού προϊόντος και στην πορεία έδωσε συνέντευξη σε τοπικά μέσα.

Έπειτα μετέβη στο Πολύκαστρο και συναντήθηκε με μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Πολυκάστρου.

photo:eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •