Επίσκεψη Κ.Μητσοτάκη, στο Χαλάνδρι

Βόλτα στο Χαλάνδρι πραγματοποίησε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σε δήλωσή του, επεσήμανε πως όλοι του τόνισαν την ανάγκη να μειωθούν οι φόροι, ενώ κάλεσε και πάλι τον Αλέξη Τσίπρα να στηρίξει την τροπολογία που θα καταθέσει τη Δευτέρα η ΝΔ στη Βουλή για τη μη μείωση του αφορολόγητου.

«Χθες κατέθεσα δημόσια πρόσκληση-πρόκληση στον κ. Τσίπρα να υποστηρίξει την τροπολογία μας για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου, το οποίο θα αρχίσει να ισχύει από την 1-1-20» είπε ο κ. Μητσοτάκης φέρνοντας ως παράδειγμα, ότι ένας συνταξιούχος ο οποίος παίρνει σύνταξη 750 ευρώ που σήμερα δεν πληρώνει κανένα φόρο από 1-1-20 θα πληρώσει 442 ευρώ φόρο ετησίως.

«Ελπίζω όταν ο κ. Τσίπρας τελειώσει επιτέλους τις διακοπές του με τον κ. Πολάκη να δεήσει να απαντήσει στην πρότασή μου» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε και το υποκατάστημα της ΔΕΗ εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για το μέλλον της επιχείρησης.

photo:eurokinissi