με την πρώτη να ζητά σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας πριν το Συνέδριο και τον δεύτερο να καλεί τον πρόεδρο του κόμματος να «προσγειωθεί στην πραγματικότητα», χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτο» να μην έχει καταθέσει τις απόψεις του.
«Στον ΣΥΡΙΖΑ που οραματίζομαι, ο Πρόεδρος και τα Όργανα πρώτα ακούν τη βάση και μετά αποφασίζουν, λαμβάνοντάς την υπόψη.
Γνωρίζω ότι είναι κάτι ασυνήθιστο για την πολιτική σκηνή στη χώρα μας, αλλά για να μιλήσουμε ξανά στην κοινωνία πρέπει να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να ακούσουμε την κοινωνία.
Το να δώσουμε φωνή στα μέλη ήταν βασική μου δέσμευση από την πρώτη στιγμή, όταν έθεσα υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Άλλωστε, ο προοδευτικός κόσμος από το 2019 μάς φωνάζει «αλλάξτε τα όλα».
Παροτρύνω όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο στο https://isyriza.gr/preconference_survey_form . Οι απαντήσεις σας θα είναι αρωγός και για εμένα και για τα Όργανα του κόμματος στις αποφάσεις μας. Δε μιλάμε εδώ για δημοσκοπήσεις σε δελτία ειδήσεων αλλά για μία διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας.
Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, να ενισχύσουν τη μόνη εναλλακτική στην κυβερνητική δυστοπία, και να στηρίξουν την προσπάθειά μου».
Στον ΣΥΡΙΖΑ που οραματίζομαι, ο Πρόεδρος και τα Όργανα πρώτα ακούν τη βάση και μετά αποφασίζουν, λαμβάνοντάς την υπόψη.
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) February 18, 2024
Γνωρίζω ότι είναι κάτι ασυνήθιστο για την πολιτική σκηνή στη χώρα μας, αλλά για να μιλήσουμε ξανά στην κοινωνία πρέπει να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να…
eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο καφέ στον κόσμο! Και δεν είναι για όσους φοβούνται τα ύψη – Δείτε βίντεο
- Ακυρώθηκαν οι πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Τεχεράνη απόψε το βράδυ
- Τραγωδία στο «Ελ. Βενιζέλος»: 67χρονη ΑΜΕΑ έχασε τη ζωή της κατά την αποβίβαση
- Χειμερινές εκπτώσεις: Κραυγή αγωνίας από τους εμπόρους – Πτώση τζίρου έως 40%
- Από τα χείλη του Τραμπ κρέμεται η Μέση Ανατολή – Τι δήλωσε εν μέσω φόβου για χτύπημα στο Ιράν
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 6 Μαρτίου
- Ο Μπιλ Κλίντον δηλώνει ότι δεν είχε καμία ιδέα για τα εγκλήματα που διέπραττε ο Έπσταϊν
- Δεν αποκλείει την ανάπτυξη πυρηνικών η Σουηδία με το βλέμμα σε πιθανό πόλεμο
- Η Πολωνία καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν το Ιράν, το Ισραήλ και τον Λίβανο
- Σοκ στο Μιλάνο: Εκτροχιάστηκε τραμ, ένας νεκρός και 39 τραυματίες – “Νόμιζα ότι ήταν σεισμός”, vid









