Επανέρχεται η ΝΔ: Φιλοξενήθηκε κορυφαίος υπουργός στο σκάφος της Παναγοπούλου;

Με αφορμή νέο δημοσίευμα του σαββατιάτικου Τύπου, η Νέα Δημοκρατία ερωτάει τον κ. Τσίπρα αν στη θαλαμηγό της κ. Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε μυστικά κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ζήτημα των καλοκαιρινών διακοπών του Αλέξη Τσίπρα σε σκάφος της οικογένειας Παναγοπούλου επανέρχεται η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή δημοσίευμα του σαββατιάτικου Τύπου.

«Σε σημερινό δημοσίευμα των “Νέων” αναφέρεται ότι αμέσως μετά τις μυστικές διακοπές του κ. Τσίπρα στο σκάφος της κ. Παναγοπούλου, στην ίδια θαλαμηγό έκανε, επίσης, δωρεάν κρυφές διακοπές και άλλο κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος» αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Και προσθέτει: «Οι ιδιωτικές διακοπές των πολιτικών είναι καθ’ όλα σεβαστές, αλλά οφείλουν για προφανείς λόγους να γίνονται γνωστές. Το ερώτημα, λοιπόν, προς το Μαξίμου είναι σαφές: Ισχύει ή όχι ότι στη θαλαμηγό Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε μυστικά και κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;».

Υπενθυμίζεται ότι το όλων θέμα ανακινήθηκε, έπειτα από τη δημοσίευση φωτογραφιών, στις οποίες ο πρωθυπουργός απεικονίζεται σε πολυτελές σκάφος, λίγες ημέρες μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι.

Η ιδιοκτήτρια της θαλαμηγού και άμισθη σύμβουλος του κ. Τσίπρα, Κατερίνα Παναγοπούλου, επιβεβαίωσε το συμβάν, δηλώνοντας ότι «φιλοξένησε τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του σε κάποιες από τις λιγοστές στιγμές ανάπαυλας» και ότι διατηρεί σχέσεις φιλίας και εκτίμησης μαζί του.

(πηγή: sputniknews.g-φώτο: Eurokinissi)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...