Έντονες πιέσεις στον Κ.Καραμανλή – Τι θα κάνει ο πρώην πρωθυπουργός;

Πιέσεις να βγει μπροστά ώστε να τοποθετηθεί σε σχέση με πρώην στελέχη του κόμματος που δηλώνουν «καραμανλικοί»

αλλά βρίσκονται -όπως για παράδειγμα η Κ.Παπακώστα- στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή κοιτούν προς τα εκεί, δέχεται ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Π.Καμμένος, Κ.Παπακώστα, φυσικά και Ε.Αντώναρος προσβλέπουν στην παραμονή τους στο πολιτικό προσκήνιο με τις «άλλες δημοκρατικές δυνάμεις» του ΣΥΡΙΖΑ.

Από κοντά και αρκετά άλλα «δεξιά» στελέχη που πλησίασαν τους κυβερνητικούς μηχανισμούς…

Σε ποιόν «καραμανλισμό» ομνύουν Καμμένος, Παπακώστα και Αντώναρος; Του ιδρυτή Κωνσταντίνου, ή του συνονόματου και συνεπώνυμου επιγόνου Κώστα;

Η αλήθεια είναι, όπως σχολιάζουν άνθρωποι της πολιτικής σκηνής, πως κατά αυτόν τον τρόπο όχι μόνο εκθέτουν πρώην στελέχη της ΝΔ τον Κώστα Καραμανλή πως εγκρίνει όλα αυτά που λέγονται και γίνονται αλλά «ροκανίζουν και ψήφους από την Νέα Δημοκρατία.

Δημοσιογράφοι βγαίνουν και κάνουν λόγο ακόμα και για πόλεμο Κώστα Καραμανλή και Νέας Δημοκρατίας, με όλα αυτά να έχουν αντίκτυπο στην κοινωνία.

Οι πιέσεις στον πρώην πρωθυπουργό είναι έντονες και μένει να δούμε, αν τελικά θα βγει μπροστά, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο που έχει δημιουργηθεί, σχετικά με όσους δηλώνουν «καραμανλικοί» και συνεργάζονται με την Αριστερά.

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...