• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ενώ όλοι πετούσαν αετό, η άμεση καταγγελία του el.gr έκανε την κυβέρνηση να ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ την απόφαση για τα λεωφορεία και τους ανεμβολίαστους

Ενώ όλοι πετούσαν αετό, η άμεση καταγγελία του el.gr έκανε την κυβέρνηση να ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ την απόφαση για τα λεωφορεία και τους ανεμβολίαστους

Δείτε την νέα ΚΥΑ!!!

Όπως διαβάσατε χθες, η κυβέρνηση, προκειμένου να εκβιάσει την κοινωνία ακόμα περισσότερο, ζητούσε rapid test, μεταξύ των άλλων για τα λεωφορεία και για αστικές συγκοινωνίες, κάτι που τέθηκε σε ισχύ από σήμερα έως τις 31 Μαρτίου.

Ήθελαν να δυσκολέψουν πλέον και τις μετακινήσεις για την δουλειά με 3 έως 4 RAPID TEST την εβδομάδα και όχι απλά τις μετακινήσεις με τρένα, πλοία ή αεροπλάνα.

Ωστόσο, μετά την ανάδειξη του θέματος από το el.gr, όταν όλοι οι άλλοι πετούσαν αετό, η κυβέρνηση (προς τιμήν της) σήμερα με διορθωτική ΚΥΑ– νέο ΦΕΚ πήρε το μέτρο πίσω για τις αστικές μετακινήσεις, καθώς αφαίρεσε λέξεις όπως λεωφορεία, αστικά ΚΤΕΛ κτλ.

Δείτε το απόσπασμα από το νέο ΦΕΚ, όπου δεν υπάρχουν πια οι προαναφερθείσες λέξεις:

Το ίδιο εδάφιο χθες:

Θυμηθείτε:

Είπαν ψέματα στους εργαζόμενους. Για να μπουν σε συγκοινωνιακό μέσο μέσα στην πόλη, θέλουν 3 RAPID TEST τη βδομάδα και όχι 1 !!!

Οι ανεμβολίαστοι θα πληρώνουν τα λεωφορεία σαν ταξί! Το «σκοτεινό» ΦΕΚ και το «μυστικό» που κρύβει