Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ: «Δεν ειπώθηκαν τα όσα υποστήριξε ο κ.Καμμένος για χρέος-σκοπιανό»

Τον λόγο τηλεφωνικώς στην πρωινή ζώνη του Σκαι πήρε ο νέος εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, θέλοντας να απαντήσει στους πρότερους ισχυρισμούς Καμμένου περί ανταλλάγματος χρέους και Μακεδονίας.

Αερολογίες και ασάφειες από τον εκπρόσωπο του συγκυβερνώντος κόμματος, κάτι που επισημάνθηκε και από τους δημοσιογράφους, με τους δεύτερους να τον ρωτάνε συνεχώς για το αν τέθηκε στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ θέμα ανταλλαγής χρέους και συμφωνίας στο Σκοπιανό.

«Ο Δημήτρης (σ.σ. Καμμένος) προσπαθεί να συνδέσει πράγματα για να δικαιολογήσει την κίνησή του. Δεν υπήρξε καμία συζήτηση για τον Κοτζιά».

Ο κ.Τοσουνίδης βέβαια παραδέχθηκε μετά από επίμονες ερωτήσεις πως στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ υπήρξε νύξη στα θέματα της οικονομίας, δίχως όμως να ξεκαθαρίζει το αν τέθηκε το «δίκοπο μαχαίρι» της ανταλλαγής ευνοϊκότερων οικονομικών πολιτικών για την Ελλάδα σε αντάλλαγμα το Σκοπιανό.

Θυμίζουμε πως μερικά λεπτά νωρίτερα ο ίδιος ο Δημήτρης Καμμένος, πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, είχε προβεί στις παρακάτω πολύ σοβαρές αποκαλύψεις:

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu