• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • ΕΚΠΛΗΞΗ: Έτσι θέλει να μείνει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι βουλευτές θα «στηρίξουν» την Αριστερά

ΕΚΠΛΗΞΗ: Έτσι θέλει να μείνει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι βουλευτές θα «στηρίξουν» την Αριστερά

Στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να προσέχουν για να έχουν.

Έτσι, την ώρα που η στήριξη του Πάνου Καμένου δίνει χρόνο ζωής στην κυβέρνηση της Αριστεράς, η κρίση που έχει ξεσπάσει στους ΑΝΕΛ, μετά την παράδοση του ονόματος «Μακεδονία», προβληματίζει έντονα την Κουμουνδούρου.

Δεδομένου ότι την εξουσία δεν επιθυμούν να την χάσουν, θεωρούν ότι μπορεί να αξιοποιηθεί η συγκυρία μιας ευρύτερης πολιτικής ρευστότητας, την οποία ενίσχυσε η ρήξη στην Κεντροαριστερά και η αποχώρηση του Ποταμιού από το ΚΙΝΑΛ, προκειμένου να εξυπηρετηθεί κυβερνητική πλειοψηφία με νέα σύνθεση.

Μπορεί, ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθάρισε την πρόθεση του Ποταμιού να συνεχίσει μοναχική πορεία στα κοινοβουλευτικά έδρανα, ωστόσο την πολιτική «τα πάντα ρει».

Άλλωστε, ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος τοποθετείται και πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε δημοσίως για ενδεχόμενη διάλυση του Ποταμιού στο συνέδριο του Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Kontranews, τρεις βουλευτές της Κεντροαριστεράς οδεύουν προς ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μαζί με άλλους δύο ανεξάρτητους βουλευτές θα ενισχύσουν την πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, τον επόμενο καιρό μέχρι και τις εκλογές, οι «ίντιργκες» θα φουντώσουν, όπως και οι παρασκηνιακές κινήσεις.

Να είστε έτοιμοι για την σημαντικότερη και σφοδρότερη, ίσως, εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων ετών.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu