Είναι απίστευτοι: Ποιος είπε ότι οι ΑΝΕΛ, θα ρίξουν την κυβέρνηση

Ο κ.Μαυραγάνης μίλησε στον ΣΚΑΙ και δήλωσε ότι οι ΑΝΕΛ,

δεν θα αποσύρουν απλά τους Υπουργούς τους από την κυβέρνηση αλλά θα αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους και θα την ρίξουν (την κυβέρνηση).

Ο κ.Μαυραγάνης είναι ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, οπότε δεν είναι ένα άτομο τυχαίο. Γνωρίζει από «μέσα» τι συμβαίνει στο κόμμα του αλλά και στην κυβέρνηση.

Τι δήλωσε

Κανείς δεν γνωρίζει πότε θα έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή. Η συμφωνία έχει άρει πολλές από τις ήττες του παρελθόντος, μία από αυτές του Αντώνη Σαμαρά το 1992. Δεν ήρθη όμως η βασικότερη η χρήση του όρου Μακεδονία. Αν θέλουμε να βάλουμε μία ταμπέλα στην συμφωνία είναι από εμάς τους ΑΝΕΛ μία κακή και απορριπτέα συμφωνία. Η θέση μας είναι επειδή η συμφωνία εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία απορρίπτουμε αυτή τη συμφωνία. Θα αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας προς την κυβέρνηση και όχι μόνο τους υπουργούς. Ο κ. Κοτζιάς έκανε κακό χειρισμό στο ζήτημα της συμφωνίας καθώς δόθηκε το όνομα.

Αυτά τα απίστευτα συμβαίνουν στην Ελλάδα, αφού μέσα σε λίγες ώρες ακούσαμε τουλάχιστον 4 διαφορετικά πράγματα από τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι συγκυβερνάνε με τον ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν αξία τα όσα λένε. Δεν είναι δυνατόν όμως ο λαός να μην ξέρει τι του ξημερώνει. Ο κ.Καμμένος πολλές φορές έχει πει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση για την Μακεδονία, αλλά άλλες τόσες φορές έχει πει ότι δεν θα την ρίξει.

Τελικά θα μας πούνε οι ΑΝΕΛ τι θα κάνουν;

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu