• Αρχική
  • Άρθρα
  • Διεθνώς ρεζίλι! «Έλα να μείνεις μία βδομάδα με το καθεστώς Μαδούρο και τα λέμε», η ΕΠΙΚΗ απάντηση στον Τσίπρα από την Βενεζουέλα

Διεθνώς ρεζίλι! «Έλα να μείνεις μία βδομάδα με το καθεστώς Μαδούρο και τα λέμε», η ΕΠΙΚΗ απάντηση στον Τσίπρα από την Βενεζουέλα

Η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες στον πλανήτη που...στηρίζει το καθεστώς Μαδούρο στην Βενεζουέλα.

Φυσικά από την πρώτη στιγμή που απειλήθηκε σοβαρή η παραμονή του Νικολά Μαδούρο στην εξουσία, ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε…την έμπρακτη συμπαράστασή του στην κομμουνιστική κυβέρνηση της Βενεζουέλας.

Θυμίζουμε το σχετικό άρθρο μας για την…παγκόσμια πρωτοτυπία της χώρας μας, που στήριξε ανοικτά τον Μαδούρο δίχως να έχει κανένα απολύτως όφελος:

Παγκόσμια πρωτοτυπία της «πρώτης φοράς αριστερά»: Δηλώσεις στήριξης στον «σύντροφο» Μαδούρο! Οι ανησυχητικοί συσχετισμοί με την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απάντηση λοιπόν ήρθε σήμερα από τον αυτοανακηρυχθέντα πρόεδρο της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουαϊδό, ο οποίος και επιτέθηκε σφοδρά στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε τι δήλωσε στο ΣΚΑΙ ο υποστηριζόμενος από την Εθνική Δεξιά των ΗΠΑ, Βενεζουελάνος πολιτικός:

«Να μείνει μια εβδομάδα στη Βενεζουέλα, για να ζήσει με τον κατώτατο μισθό, να δούμε τι γνώμη θα έχει για το καθεστώς Μαδούρο

Θέλω να πιστεύω ότι οφείλεται στην έλλειψη ενημέρωσης.

Δεν θέλω να αναμειχθώ περισσότερο στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας, ή στα εθνικά της συμφέροντα.

Αλλά καλώ τον πρωθυπουργό ή οποιοδήποτε άλλο μέλος του κόμματός του να έρθει στη Βενεζουέλα όσο πιο σύντομα γίνεται. Και αύριο αν θέλει. Να πάμε μαζί σε νοσοκομεία, φαρμακεία, σχολεία της Βενεζουέλας.

Ή να μείνει μια εβδομάδα και να ζήσει με τον κατώτατο μισθό της Βενεζουέλας, να δούμε τι γνώμη θα έχει για το καθεστώς Μαδούρο».

Τα σχόλια δικά σας…

(φωτο:eurokinissi)