ΔΕΘ: Αλλάζει η ώρα συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη

Με ανακοίνωσή από το γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη,

γνωστοποιήθηκε πως η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στην 87η ΔΕΘ θα ξεκινήσει κατά μια ώρα νωρίτερα, δηλαδή από τις 13:00 στις 12:00.

Η ανακοίνωση:

«Η συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 12:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ
Στη ΔΕΘ θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Σαββατοκύριακο, κάτι το οποίο είχε αναβληθεί το Σαββατοκύριακο 9 – 10 Σεπτεμβρίου λόγω των καταστροφών και των θανάτων από την κακοκαιρία Daniel.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, θα απευθύνει ομιλία στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 12:00, ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Βελλίδειο.

(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί