«Δεν θα κάνουμε το ΠΑΣΟΚ “ΚΚΕ εσωτερικού”»: Νέα «καρφιά κατά Ανδρουλάκη

«Εγώ δεν ζήτησα από κανέναν να παραιτηθεί, λέω όμως ευθέως ότι η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Κασσελάκη και πρέπει να βρεθεί ηγεσία που μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη»

ξεκαθάρισε στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με αφορμή το πολεμικό κλίμα και τις εξελίξεις στη Χαριλάου Τρικούπη.

«Τα θέματα μιλούν μόνα τους, ο κ. Ανδρουλάκης είχε πει ότι η τρίτη θέση είναι πολιτική ήττα. Πρέπει να επιλέξουμε στο ΠΑΣΟΚ αν θα είμαστε ένα κόμμα χαμηλών προσδοκιών ή θα μιλούμε καθαρά και δεν θα φτάνουμε στο επίπεδο να χάνουμε από τον Κασσελάκη. Αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να αποφασίσει η βάση», τόνισε.

Ερωτηθείς πότε πιστεύει ότι θα οριστεί η ημερομηνία των εσωκομματικών εκλογών, ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε ότι η διαδικασία για την αλλαγή ηγεσίας πρέπει να γίνει εντός του 2024. «Τον Ιούλιο δεν θα έρθει πάνω από 40-50 χιλιαδες κόσμου. Σε αυτή τη διαδικασία πρέπει να γίνει αποτίμηση, να μιλήσουμε για τις πολιτικές και κυρίως οι υποψήφιοι να μας πουν το πλαίσιό τους για το πώς θα προχωρήσουν μπροστά με τη διεύρυνση και να φέρουν κόσμο στις διαδικασίες» πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε πως «το ότι στοχοποιείται ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ο πρώτος που έχει κερδίσει τη ΝΔ, ο μοναδικός από το χώρο μας σε ένα συμβολικό δήμο είναι ένα πρόβλημα».

Μάλιστα, κατέκρινε την άποψη πως τον πρότεινε ο κ. Ανδρουλάκης άρα δεν μπορεί να είναι υποψήφιος τονίζοντας ότι «Δεν θα κάνουμε το ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ εσωτερικού!».

parapolitika – eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί