• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  • «Δεν είναι συνηθισμένες αυτές οι επιθέσεις από φασιστοειδή», λένε τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ για τους προπηλακισμούς που δέχθηκαν έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ

«Δεν είναι συνηθισμένες αυτές οι επιθέσεις από φασιστοειδή», λένε τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ για τους προπηλακισμούς που δέχθηκαν έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ

«Φασιστοειδή» χαρακτήρισε ο Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 όσους προπηλάκισαν βουλευτές, στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της πορείας για το Πολυτεχνείο την ώρα που το μπλοκ του κυβερνώντος κόμματος βρισκόταν έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ.

 

«Φασιστοειδή επέλεξαν να πετάξουν νερά και αυγά στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ. Η αδυναμία κάποιων να εκφράσουν πολιτικό λόγο τους οδηγεί σε ακραίες εκφράσεις που οδηγούν σε φασιστικές συμπεριφορές» είπε ο κ. Αλεξιάδης συμπληρώντας, με αφορμή τον προπηλακισμό βουλευτών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ και την Παρασκευή όταν επιχείρησαν να καταθέσουν στεφάνι στους χώρους του Πολυτεχνείου, «όταν την προηγούμενη ημέρα επιτίθεσαι στον Μανιό και τον Μπαλαούρα, δείχνεις να μην ξέρεις πού πατάς και πού πηγαίνεις»

Κατά τον κ. Αλεξιάδη «δεν είναι κάτι συνηθισμένο οι επιθέσεις αυτές. Στο Πολυτεχνείο έγιναν από το μπλοκ του ΑΝΤΑΡΣΥΑ όπως έγινε και στη συγκέντρωση για τον Φυσσα στο Κερατσίνι».

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε, τέλος, ότι «δεν είναι κάτι γενικευμένο, θέλουν κάποιοι να το κάνουν μπροστά στις κάμερες για να δώσουν την εντύπωση ότι ο κόσμος μας καθυβρίζει, δεν γίνεται κάτι τέτοιο»

(protothema)

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu