• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Δείτε την «οικογενειακή» φωτογραφία της νέας κυβέρνησης – Μάχη για μία θέση δίπλα στον Τσίπρα (φωτό)

Δείτε την «οικογενειακή» φωτογραφία της νέας κυβέρνησης – Μάχη για μία θέση δίπλα στον Τσίπρα (φωτό)

Σε χαμηλούς τόνους κύλησε η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου χωρίς να "πέσει" στο τραπέζι το ζήτημα των συντάξεων.

Ο κ. Τσίπρας, αφού καλωσόρισε τα νέα πρόσωπα που μπήκαν στο κυβερνητικό σχήμα, είπε ότι «η έξοδος της χώρας από το μνημόνιο γεμίζει τον ελληνικό λαό με προσδοκίες για βελτίωση των συνθηκών ζωής, για μια καλύτερη καθημερινότητα και ανακούφιση από τα βάρη και την αγωνία της μνημονιακής εποχής».

Για πρώτη φορά, στο τραπέζι του υπουργικού συμβουλίου κάθισε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μια επιλογή που έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο εντός ΣΥΡΙΖΑ όσο και εκτός, με καυστικά σχόλια από τους πρώην συντρόφους της.

Παρούσες στο υπουργικό συμβούλιο, αν και όχι στο τραπέζι της συνεδρίασης -λόγω του ότι είναι υφυπουργοί- και οι κυρίες Κατερίνα Παπακώστα αλλά και Κατερίνα Νοτοπούλου.

Αμέσως, μετά υπουργοί, αναπληρωτές και υφυπουργοί συγκεντρώθηκαν στην είσοδο της βουλής για την απαραίτητη αναμνηστική «οικογενειακή» φωτογραφία. Πηγαδάκια και αστεϊσμοί δεν έλειψαν ενώ όλοι τους προσπαθούσαν να πάρουν θέση δίπλα και πίσω από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο Νίκος Παππάς με τον Τέρενς Κουίκ έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενοι, ενώ η κυρία Παπακώστα έστεκε μόνη της μέχρι να εμφανιστεί η κυρία Γεροβασίλη η οποία στάθηκε δίπλα της. Η κυρία Ξενογιαννακοπούλου επίσης μόνη της, στην άκρη στα δεξιά της φωτό. Δίπλα της ο Χρήστος Σπίρτζης, παλιός της γνώριμος από το ΠΑΣΟΚ.

Την ίδια ώρα οι τουρίστες που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία από κάτω έκπληκτοι είδαν τους υπουργούς στην είσοδο και σήκωσαν και αυτοί τις φωτογραφικές τους μηχανές.

Ο Αλέξης Τσίπρας προσέρχεται για να πάρει τη θέση του για την οικογενειακή φωτό.

Τελικά, στην πρώτη σειρά, επικράτησαν οι γυναίκες υπουργοί αφού ο πρωθυπουργός θέλησε να τονίσει ότι η κυβέρνησή του είναι «υπέρβαρη», με 51 υπουργούς, αλλά έχει μεγάλη συμμετοχή γυναικών.

Ο πρωθυπουργός παίρνει θέση

Από την οικογενειακή φωτογραφία απουσιάζει η Κατερίνα Νοτοπούλου, για άγνωστους λόγους.

Η οικογενειακή φωτογραφία της νέας κυβέρνησης.Πρόκειται για την τέταρτη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.Πρόκειται για την τέταρτη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.Μόνη απούσα από την οικογενειακή φωτογραφία η Κατερίνα Νοτοπούλου.Υπήρξε ισχυρή γυναικεία παρουσία.

Χρυσοβελώνη, Παπανάτσιου, Τζούφη, ΑχτσιόγλουΧρυσοβελώνη, Παπανάτσιου, Τζούφη, Αχτσιόγλου.Η κυρία Κουντουρά δίπλα στον Τέρενς Κουίκ.Η κυρία Κουντουρά δίπλα στον Τέρενς Κουίκ.Ο κ. Τσίπρας σε ρόλο μαέστρου.

Ο πρωθυπουργός αποχώρησε με τον Γιάννη Δραγασάκη.Οι τουρίστες έκπληκτοι σήκωσαν τις μηχανές.Βρέθηκαν τυχαία στην πλατεία και είδαν τη φωτογράφιση.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu