Δ.Καμμένος: «Ο βασικός σκοπός είναι η δημιουργία ενός πατριωτικού μετώπου»

Ο Δ.Καμμένος πρόεδρος της δεξιάς πολιτικής πλατφόρμας που ίδρυσε με τον Τάκη Μπαλτάκο, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για τη νέα αυτή προσπάθεια.

 

«Ο βασικός σκοπός είναι η δημιουργία ενός πατριωτικού μετώπου» τόνισε

Σε σχέση με τις πιθανές συνεργασίες, απέκλεισε οποιαδήποτε σχέση με την Χρυσή Αυγή και με την Κατερίνα Παπακώστα. Υποστήριξε ότι «η δεξιά πήγε μπροστά τη χώρα», τόνισε ότι δεν γνώριζε πως υπήρχε συμφωνία Τσίπρα – Καμμένου για την προώθηση αριστερής ατζέντας. Εξήγησε ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας με τη ΝΔ «γιατί είναι κεντροδεξιά, εμείς δεν αναφερόμαστε στην έννοια του κέντρου». «Για την ακροδεξιά -συνέχισε- έχει γίνει τόση προπαγάνδα που είναι δύσκολο να δώσει κανείς έναν ορισμό. Αποκλείονται οι σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή, υπάρχουν τείχη απροσπέλαστα».

Εξάλλου, ο αρχηγός του νέου κόμματος είπε ότι δεν πρόκειται αυτός να αναλάβει πρωτοβουλία επικοινωνίας με τον Φραγκούλη Φράγκο, αλλά αν εκείνος το θελήσει, θα απαντήσει στο τηλεφώνημά του. Κατά τον κ. Καμμένο, «μετά την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών θα συλλαμβανόμαστε όσοι μετέχουμε στα συλλαλητήρια».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu