Δ.Καμμένος: «Είναι επικίνδυνη μέρα – Καμία νομιμοποίηση σε Κοτζιά για υπογραφές»

"Φωτιά" στους Ανεξάρτητους Έλληνες βάζει ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ.

Μέχρι τελευταίας στιγμής ο βουλευτής των ΑΝΕΛ φαίνεται πως θα αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο υπερψήφισης της πρότασης μομφής της ΝΔ προς την κυβέρνηση, διατυμπανίζοντας πως αυτό που προέχει σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές δεν είναι η καρέκλα.

«Επιμένω οτι έχει γίνει ανταλλαγή ονόματος και χρέους. Εννοείται πως δεν πρέπει να δώσουμε οντότητα εθνική στους Σκοπιανούς. Εδώ παίζουμε με το μέλλον της πατρίδας μας, όχι με την καρέκλα. Ο κύριος Κοτζιάς δεν έχει εξουσιοδότηση να υπογράψει τη σύμβαση.

Η ημέρα είναι δύσκολη και επικίνδυνη. Εγώ θα κοιταχτώ στον καθρέφτη πριν ψηφίσω. Είναι επικίνδυνα τα πράγματα εθνικά. 

Το άρθρο 6 της σύμβασης απαγορεύει τις διαδηλώσεις; Θα έρθει κάποιος εμένα, δηλαδή να μου αποτρέψει το κράτος να βγω στο δρόμο να διαδηλώσω που αλλάζουν την ιστορία. Απαγόρευση διαδηλώσεων είχαμε μόνο στη χούντα. Η σύμβαση είναι επικίνδυνη εθνικά. Δεσμεύει το κράτος ο Κοτζιάς».

Συνεχίζοντας, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, που θεωρείται από τους πλέον «σκληροπυρηνικούς» του κόμματός του, αναφέρθηκε στον απόλυτο έλεγχο των σχολικών μας βιβλίων που αφορούν την ιστορία από τους ίδιους τους Σκοπιανούς!

Από το συγκυβερνών κόμμα των ΑΝΕΛ, για την ώρα μόνο ο Δημήτρης Καμμένος έχει αφήσει δημόσια ανοικτό το ενδεχόμενο να υπερψηφίσει την πρόταση μομφής της ΝΔ, με τους υπόλοιπους βουλευτές του κόμματος να χρεώνονται την…οριακή επιβίωση της κυβέρνησης, που θα την οδηγήσει στο επίσημο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Όλα αναμένεται να ξεδιαλύνουν σε μερικές ώρες από τώρα στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

  • 165
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...