Ο κ. Χρηστίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Η επόμενη μέρα» στο Action24, όπου κλήθηκε να σχολιάσει την υποψηφιότητα Δούκα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
«Είναι γνωστό τις τελευταίες ημέρες, γράφεται πολύ, συζητιέται το όνομα του δημάρχου ΑΘηναίων όπως και άλλα ονόματα. Πριν όμως φτάσουμε στην ονοματολογία, η οποία πάντα είναι το αλατοπίπερο, να δούμε τι είναι αυτό που έχει στοιχίσει στο ΠΑΣΟΚ και αν θέλετε στους πολίτες μία εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Αυτό πρέπει να δούμε πρώτα.
Είναι πολύ σημαντικό το φθινόπωρο το ΠΑΣΟΚ να κάνει μία μεγάλη διαδικασία. Ένα συνέδριο, μία πολιτική συνδιάσκεψη η οποία θα καθορίσει την ταυτότητα και την φυσιογνωμία και τα απαραίτητα βήματα που θα οδηγήσουν στην ανασυγκρότησή της παράταξης» ανέφερε ο βουλευτής του Κινήματος.
Χρηστίδης για υποψηφιότητα Δούκα: Είμαι ο τελευταίος που θα κρίνω έναν φίλο ή συνοδοιπόρο
Για την υποψηφιότητα Δούκα και την συμπόρευση με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο κ. Χρηστίδης σημείωσε ότι «ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράσει τις φιλοδοξίες του. Σε ενα πλαίσιο που αφορά το καλό της παράταξης. Είμαι ο τελευταίος που θα κρίνω έναν φίλο ή συνοδοιπόρο. Τα ζητήματα δεν είναι προσωπικά. Αυτό που είναι κρίσιμο είναι το τι εκφράζει ο καθένας. Όπως και να λέγεται έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος».
«Και επειδή η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, τα λάθη, οι καθυστερήσεις, η θολούρα, είναι υπαρκτές και δεν τα έχουμε συζητήσει ακόμα. Πίσω από τους βαρύγδουπους τίτλους του Πολιτικού Συμβουλίου και την γενική κριτική έπρεπε να μπούμε ουσιαστική αποτίμηση. Ακούστηκαν πολύ βαριές κουβέντες. Ο καθένας επιλέγει τον τρόπο που συμπεριφέρεται» υπογράμμισε.
«Δεν έχουμε δικαίωμα να πληγώσουμε κι άλλο τους ανθρώπους που πιστεύουν στην παράταξη. Πρέπει το ΠΑΣΟΚ να απευθύνει προσκλητήριο προς όλους τους πολίτες και τα κόμματα. Και στον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη. Εμείς θα απευθύνουμε το προσκλητήριο και αν υπάρχουν κοινές πολιτικές, ιδέες και αξίες μπορούμε να βρούμε ένα πεδίο συνεννόησης. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να απευθύνει προσκλητήριο προς όλους» τόνισε ο Παύλος Χρηστίδης.
iefimerida – eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Φρίκη στην Ουγκάντα – Άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε 4 παιδιά σε νηπιαγωγείο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Τραμπ: ««Είναι ώρα το Ιράν να συνάψει συμφωνία προτού να είναι πολύ αργά»
- Κυκλοφορικές ρυθμίσεις την Κυριακή (5/4) στο κέντρο της Αθήνας: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν
- «Erminio»: Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου της Κ. Μακεδονίας διακόπηκε η κυκλοφορία
- Ενέργεια: Τι θα γίνει αν τα μέτρα δεν επαρκέσουν; Αυτά ισχύουν μέχρι στιγμής σε χώρες της Ευρώπης
- Σφυροκοπήθηκε η υψηλότερη γέφυρα της Μ. Ανατολής κοντά στην Τεχεράνη (ΒΙΝΤΕΟ)
- «Χιούστον, έχουμε πρόβλημα»: Χάλασε η… τουαλέτα στο Artemis II λίγο μετά την εκτόξευση!
- Κατέρρευσε γέφυρα στην Ιταλία εν μέσω κακοκαιρίας – Δραματικές εικόνες από drone (BINTEO)
- Η Αργεντινή κήρυξε persona non grata τον επιτετραμμένο του Ιράν
- Ενοικιαζόμενα δωμάτια: Οι 3 προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο κλάδος









