Ο κ. Χρηστίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Η επόμενη μέρα» στο Action24, όπου κλήθηκε να σχολιάσει την υποψηφιότητα Δούκα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
«Είναι γνωστό τις τελευταίες ημέρες, γράφεται πολύ, συζητιέται το όνομα του δημάρχου ΑΘηναίων όπως και άλλα ονόματα. Πριν όμως φτάσουμε στην ονοματολογία, η οποία πάντα είναι το αλατοπίπερο, να δούμε τι είναι αυτό που έχει στοιχίσει στο ΠΑΣΟΚ και αν θέλετε στους πολίτες μία εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Αυτό πρέπει να δούμε πρώτα.
Είναι πολύ σημαντικό το φθινόπωρο το ΠΑΣΟΚ να κάνει μία μεγάλη διαδικασία. Ένα συνέδριο, μία πολιτική συνδιάσκεψη η οποία θα καθορίσει την ταυτότητα και την φυσιογνωμία και τα απαραίτητα βήματα που θα οδηγήσουν στην ανασυγκρότησή της παράταξης» ανέφερε ο βουλευτής του Κινήματος.
Χρηστίδης για υποψηφιότητα Δούκα: Είμαι ο τελευταίος που θα κρίνω έναν φίλο ή συνοδοιπόρο
Για την υποψηφιότητα Δούκα και την συμπόρευση με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο κ. Χρηστίδης σημείωσε ότι «ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράσει τις φιλοδοξίες του. Σε ενα πλαίσιο που αφορά το καλό της παράταξης. Είμαι ο τελευταίος που θα κρίνω έναν φίλο ή συνοδοιπόρο. Τα ζητήματα δεν είναι προσωπικά. Αυτό που είναι κρίσιμο είναι το τι εκφράζει ο καθένας. Όπως και να λέγεται έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος».
«Και επειδή η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, τα λάθη, οι καθυστερήσεις, η θολούρα, είναι υπαρκτές και δεν τα έχουμε συζητήσει ακόμα. Πίσω από τους βαρύγδουπους τίτλους του Πολιτικού Συμβουλίου και την γενική κριτική έπρεπε να μπούμε ουσιαστική αποτίμηση. Ακούστηκαν πολύ βαριές κουβέντες. Ο καθένας επιλέγει τον τρόπο που συμπεριφέρεται» υπογράμμισε.
«Δεν έχουμε δικαίωμα να πληγώσουμε κι άλλο τους ανθρώπους που πιστεύουν στην παράταξη. Πρέπει το ΠΑΣΟΚ να απευθύνει προσκλητήριο προς όλους τους πολίτες και τα κόμματα. Και στον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη. Εμείς θα απευθύνουμε το προσκλητήριο και αν υπάρχουν κοινές πολιτικές, ιδέες και αξίες μπορούμε να βρούμε ένα πεδίο συνεννόησης. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να απευθύνει προσκλητήριο προς όλους» τόνισε ο Παύλος Χρηστίδης.
iefimerida – eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πάνω από τους μισούς εργοδότες στην Ελλάδα δυσκολεύονται να προσελκύσουν κατάλληλους υποψήφιους
- Τραμπ εναντίον διεθνιστών: «Πάγωσε» 2,1 δις δολάρια προς το Σικάγο
- Χ. Δούκας στο Athens Democracy Forum: Σχέδιο για 20.000 κοινωνικές κατοικίες στην Αθήνα έως το 2030
- Ισραήλ/Γάζα: Ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών για τους Έλληνες που συμμετείχαν στον στολίσκο
- ΗΠΑ: Η Σίλικον Βάλεϊ υπόκειται πλέον σε νόμο της Καλιφόρνιας κατά των κινδύνων της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ και Ερντογάν
- Θεσ/νίκη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση που έκανε διαρρήξεις σε σπίτια-Πάνω από 26.000 ευρώ η «λεία»
- ΥΠΑΑΤ: Παράταση έως 31 Οκτωβρίου στις αιτήσεις για τα έργα εγγείων βελτιώσεων
- «Πλατφόρμα διαλόγου» με όσους θέλουν να ρίξουν τον Πούτιν! Ραγδαίες εξελίξεις με κάθε επισημότητα
- Λιακόπουλος: Εγώ είμαι γραφικός, αλλά ανακοίνωσα την αυτοκτονία του Αντιχρίστου πριν τον Πούτιν και τον Τραμπ.