• Αρχική
  • Άρθρα
  • Χρηστίδης: Η Φώφη Γεννηματά αποδεικνύεται το δυνατό χαρτί της παράταξης

Χρηστίδης: Η Φώφη Γεννηματά αποδεικνύεται το δυνατό χαρτί της παράταξης

genhmata sth vouli
«Οι δημοσκοπήσεις κάνουν την δουλειά τους και εμείς την δικιά μας. Είναι σημαντικό ότι η Φώφη Γεννηματά σε ακόμη μια δημοσκόπηση είναι πολύ ψηλά σε δημοφιλία και αποδεικνύεται το δυνατό χαρτί της Παράταξης.

Μπροστά από τους υπόλοιπους αρχηγούς της Αντιπολίτευσης. Στόχος μας είναι να δούμε και το Κίνημα Αλλαγής να ανεβαίνει».

Τα παραπάνω τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» με τους δημοσιογράφους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο.

«Η δικιά μας αίσθηση είναι ότι πιστωνόμαστε στα μάτια των πολιτών, την σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και την ελπίδα την οποία δημιουργήσαμε τη περίοδο της πανδημίας.

Τώρα που επιστρέφουμε σε μια διαδικασία που έχει περισσότερη εξωστρέφεια και δυνατότητα επαφής με τον κόσμο, θα το πιστωθούμε και αυτό που αποδείξαμε την περίοδο της κρίσης, εκεί που έπρεπε να στηρίξουμε την αντιμετώπιση της πανδημίας το κάναμε, εκεί που έπρεπε να κάνουμε κριτική το κάναμε, στα voucher, στις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) του κ. Βρούτση, στα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, ήμασταν οι πρώτοι που δείξαμε αντανακλαστικά», ανέφερε ακόμα το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ.

«Εμείς θα κάνουμε την πολιτική μας και οι δημοσκοπήσεις θα ακολουθούν αυτό που κάνουμε. Υπάρχει μεγάλη αγωνία του κόσμου για την πραγματική οικονομία. Η κυβέρνηση να αφήσει τα παρακάλια προς τις τράπεζες, να δημιουργήσει τα θεσμικά εργαλεία. Οι τράπεζες αυτή τη στιγμή δεν δανειοδοτούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που το έχουν ανάγκη. Πρέπει επίσης να δούμε τον τρόπο που θα μοιραστούν τα χρήματα, όταν αυτά έρθουν, και εδώ δεν πρέπει να υπάρξουν ούτε καθυστερήσεις ούτε αστερίσκοι», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

«Στον σχεδιασμό της σοσιαλδημοκρατικής απάντησης που έδωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Νέα Δημοκρατία ακολούθησε τη γραμμή της αμοιβαιοποίησης, την οποία έβαλαν οι προοδευτικές κυβερνήσεις όλα τα προηγούμενα χρόνια και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή. Δυο μήνες τώρα και τον Απρίλιο και τον Μάιο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε το ταμείο στήριξης, το οποίο έπρεπε να έχει στηρίξει από τη πρώτη στιγμή», συμπλήρωσε ο Παύλος Χρηστίδης.

(φωτο:eurokinissi)