• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Χαμός στους ΑΝΕΛ: Δεν πήγε η υπουργός Μακεδονίας-Θράκης στις Σέρρες – Παραίτηση στενού συνεργάτη του Π.Καμμένου

Χαμός στους ΑΝΕΛ: Δεν πήγε η υπουργός Μακεδονίας-Θράκης στις Σέρρες – Παραίτηση στενού συνεργάτη του Π.Καμμένου

Εκτός ΑΝΕΛ βρίσκεται πλέον ΚΑΙ ο Θανάσης Μπέλτσος, ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος (έγραψε την αρχική διακήρυξη) και στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου.

 Οι αποχωρήσεις από τους ΑΝΕΛ φαίνεται επομένως να μην σταματούν, ενώ πλέον οι βουλευτές του συγκυβερνώντος κόμματος, οι οποίοι είχαν δεσμευτεί, προεκλογικά, να προστατεύσουν τα εθνικά θέματα από την διεθνιστική αριστερόστροφη ιδεολογία, φοβούνται να εμφανιστούν στην Μακεδονία.

Ως εκ τούτου, εντύπωση προκάλεσε η απουσία της υφυπουργού Εσωτερικών (υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης) και βουλευτή Σερρών Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά από τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της μακεδονικής πόλης, την ώρα που, όπως διαβάσατε, ο υπουργός Ναυτιλίας, κ. Κουρουμπλής, έγινε δέκτης έντονων αποδοκιμασιών.

Διαβάστε την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο κ. Μπέλτσος:

Τα όνειρα δεν έχουν αρχή και τέλος. Τα ταξίδια έχουν. Θα συνεχίσω να ονειρεύομαι , γιατί είμαι η ψυχή του Ανεξάρτητου Έλληνα. Όμως το ταξίδι που ξεκίνησε με όνειρα και πίστη για μένα τελειώνει εδώ , πριν το όνειρο μετατραπεί σε εφιάλτη.

Όταν έγραφα την Ιδρυτική Διακήρυξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν έκανα υπολογισμούς , κατέθετα ψυχή.

Όπως ψυχή κατέθεσα 7 χρόνια χωρίς υστεροβουλία και χωρίς να κρύβομαι στα δύσκολα. Πήρα πάνω μου ευθύνες που δεν μου αναλογούσαν και υπέμεινα ανήθικες συμπεριφορές εις βάρος μου.

Ήρθε όμως η ώρα με πόνο ψυχής να κλείσω μια πόρτα , που ήδη αυτοί που οδήγησαν το κίνημα σε διαλυτικά φαινόμενα μου είχαν προ πολλού κλείσει. Η απόκλιση από τις αρχές μας δεν μου επιτρέπει να κλείσω τα αυτιά μου στην φωνή της συνείδησης. Η εξουσία για μένα δεν υπήρξε ποτέ αυτοσκοπός αλλά βήμα υπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου , της εθνικής προσπάθειας και της προάσπισης ιδεών και αρχών.

Το αυθεντικό διακύβευμα του Διστόμου παραμένει ζωντανό και αναλλοίωτο στις καρδιές μας και ελπίδα για το αύριο.

Σας ευχαριστώ όλους εσάς τους αγνούς συναγωνιστές για όσα ζήσαμε και που σημάδεψαν για πάντα την ζωή μου.

ΥΓ1. Δεν θα με δείτε να τροφοδοτώ την αντιπαράθεση πολιτικών στρατοπέδων και συμφερόντων αλλά σε εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες , όπως άλλωστε πάντοτε έπραξα. Το θέατρο σκιών δεν μου ταιριάζει.

ΥΓ2. Στην μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα που πρόσφατα έχασα και που θα είναι σήμερα πιο υπερήφανος για την σπορά του.

ΥΓ3. Θα μπορούσα πολλά να πω, προτιμώ λίγα λόγια αξιοπρεπή και κρυστάλλινα. Περιμένω μια ακόμη εκστρατεία λάσπης για σενάρια εξαγοράς μου, αλλά να ξέρουν ότι αυτή τη φορά δεν θα σιωπήσω.

Μπέλτσος Αθανάσιος

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu