• Αρχική
  • Άρθρα
  • Χαμός με το μεταναστευτικό-Kυρανάκης: «Δεν θα δείξουμε έλεος στις ΜΚΟ, το ξέφραγο αμπέλι θα το ξεχάσουν όλοι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός με το μεταναστευτικό-Kυρανάκης: «Δεν θα δείξουμε έλεος στις ΜΚΟ, το ξέφραγο αμπέλι θα το ξεχάσουν όλοι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra με τον Γιώργο Μελιγγώνη. εχθές (31/10/2019).

Ο «γαλάζιος» βουλευτής έδωσε έμφαση στο θέμα του μεταναστευτικού, αλλά δεν παρέλειψε να μιλήσει για το παραδικαστικό, καθώς και το Σκοπιανό.

Αρχικά, τόνισε πως μέχρι σήμερα, είχαμε ένα μπάχαλο, επικρατούσε χάος, όσον αφορά τη διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος. Ξεκαθάρισε, ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει τον ερχομό άλλων μεταναστών. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «οι υποδομές μας, η οικονομία μας και συνολικά η χώρα, δεν αντέχει το να δεχτούμε κι άλλους μετανάστες».

Κατόπιν, μίλησε για την στρατηγική της ΝΔ, λέγοντας πως δίνεται βάρος στους αυστηρότερους ελέγχους στα σύνορα, στη δημιουργία κλειστών κέντρων σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας και στον πλήρη έλεγχο όλων των «παικτών» που εμπλέκονται στο μεταναστευτικό ζήτημα. «Είναι γκρίζος ο ρόλος πολλών ΜΚΟ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Ξέρω ΜΚΟ, που πήρε 5.500.000€ για να εκδώσει πιστωτικές κάρτες χωρίς ονόματα και ως αιτιολογία για να πάρει τα χρήματα, δήλωσε ότι έφτιαξε ηλεκτρονικές πιστωτικές κάρτες για τους πρόσφυγες!». «Χωρίς ονόματα», επανέλαβε ο βουλευτής της ΝΔ.

Επίσης είπε πως «υπάρχουν κυκλώματα γιατρών που χαρακτήριζαν ως δήθεν ευάλωτους, κατά παραγγελία, χιλιάδες ανθρώπους με…μετατραυματικό στρες! Υπάρχουν κυκλώματα δικηγορικών γραφείων και συγκεκριμένων δικηγόρων, που έβγαλαν πολλά λεφτά στις πλάτες αυτών των δυστυχισμένων ανθρώπων. Υπάρχουν και ΜΚΟ που έχουν παίξει ένα πολύ γκρίζο ρόλο όσον αφορά το πως πήγαν ομάδες των μεταναστών στις καταλήψεις των Εξαρχείων.

Η ΝΔ ζητά πλήρη διαφάνεια και θα την έχει όπως είπε, για να ξέρουμε τι και ποιος είναι και κάνει τι. «Με αυτούς που έπαιξαν με την ανθρώπινη δυστυχία για να κερδίσουν θα είμαστε πολύ σκληροί» τόνισε.

Αναφέρθηκε όμως και σε εκείνους που «εκμεταλλεύονται την καλοσύνη και την ανθρωπιά των ανθρώπων του Λιμενικού», οι οποίοι τρυπούν τις βάρκες για να αναγκάζονται οι Έλληνες λιμενικοί να σώζουν ανθρώπινες ζωές. «Αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν πολύ αυστηρά», υπογράμμισε.

Στη συνέχεια η συνέντευξη έγινε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, αφού ο Κώστας Κυρανάκης αναφέρθηκε στο τι θα κάνει η ΝΔ για όσους μετανάστες είναι ήδη στην Ελλάδα, αλλά και μίλησε για το Σκοπιανό.

Ακούστε τον παρακάτω:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •