Παράλληλα ο δήμαρχος Αθηναίων εμφανίστηκε σίγουρος για την ανατροπή «γιατί το αίτημα για αλλαγή είναι πανίσχυρο»
«Το ντιμπέιτ δεν έγινε γιατί δεν ήθελε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Εμείς είπαμε ότι είμαστε διαθέσιμοι, δεν βάλαμε κανέναν προγραμματισμό, καμία ομιλία. Τη Δευτέρα ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη είχε ομιλία στον Πύργο ο κ. Ανδρουλάκης. Υπήρχαν οι ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή. Αυτός είναι ο πυρήνας του προβλήματος στο ΠΑΣΟΚ ότι δεν συζητάμε».
«Δεν έγινε το ντιμπέιτ γιατί δεν ηθελε να συζητήσει. Αυτό δείχνει ένα φοβικό ΠΑΣΟΚ ότι δεν θέλουμε να συζητάμε. Εμείς θέλουμε να συζητάμε, να ανταλλάσσουμε απόψεις» πρόσθεσε ο κ. Δούκας.
«Όταν δεν μπορείς να μιλήσεις με έναν συνυποψήφιό σου, πώς θα μιλήσεις απέναντι στο σύστημα που κυβερνάει;» αναρωτήθηκε.
Ερωτηθείς για το αν μπορεί να γίνει η ανατροπή την Κυριακή, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε «πιστεύω βαθιά ότι μπορεί να γίνει ανατροπή γιατί το αίτημα για αλλαγή είναι πανίσχυρο. Αυτός είναι ο λόγος που ξεκίνησε η διαδικασία εκλογής νέοου προέδρου».
Protothema – Eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυτή η απόφαση πάρθηκε στα Ιεροσόλυμα εν όψει της Λαμπρής
- Μαχαίρωσαν ανήλικο στο Μαρούσι για να του πάρουν την αλυσίδα στο λαιμό
- Πάνω από 10 εκατομ. προβολές: H κωμική καταδίωξη αστυνομικού σε ποδηλάτη! vid
- Κοντογεώργης για τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή: «Αισιοδοξούμε αλλά κάνουμε και τα κουμάντα μας»
- Ο Αμερικανός ΥΠΑΜ… παρεξηγήθηκε με ρεπόρτερ, vid
- Νέα επίθεση με οπαδικά κίνητρα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης
- Τσεχία: Όταν το λαμπριάτικο γλυκό beránek… δεν πάει όπως το σχεδίαζαν (επικές photos)
- Νέο επεισόδιο…στην κόντρα Τραμπ-Κλούνεϊ! Τι απάντησε ο Λευκός Οίκος
- Τα «έξυπνα σπίτια» με τις «έξυπνες συσκευές» είναι η… νέα κανονικότητα στην Κίνα
- Μνήμες, έθιμα και μια κοινότητα δεμένη σαν οικογένεια στην παλιά Κρήτη









