• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Αυτό να μην το κάνεις» – Η απαίτηση της Εθνικής Δεξιάς από τον Μητσοτάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αυτό να μην το κάνεις» – Η απαίτηση της Εθνικής Δεξιάς από τον Μητσοτάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ταξίδι στην Αμερική για να δει τον Τραμπ...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα καλωσορίσει τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Λευκό Οίκο στις 7 Ιανουαρίου 2020.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της αμερικανικής Προεδρίας, ωστόσο υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό!

Τουλάχιστον, αυτό μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης.

Η επίσκεψη αυτή δεν θα γιορτάσει μόνο τους καθιερωμένους… ισχυρούς οικονομικούς, πολιτιστικούς και πολιτιστικούς δεσμούς μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ελλάδας κτλ.

Ο Πρόεδρος Τραμπ και ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης θα συζητήσουν τρόπους για την προώθηση των μακροχρόνιων στρατηγικών συμφερόντων των δύο κρατών καθώς και την δεξιά πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί στην Ελλάδα.

Εκτός από την μείωση των φόρων και την ενίσχυση της οικογένειας, ο Πρόεδρος Τραμπ θα τονίσει επίσης την σημασία της ασφάλειας των τηλεπικοινωνιών, ειδικά σε σχέση με την 5G, την οποία παρεμπιπτόντως προωθεί σθεναρά και η κομμουνιστική Κίνα, στην οποία έχουν βρει στέγη οι αριστερόστροφοι διεθνιστές που ήλεγχαν τον Λευκό Οίκο, πριν αναλάβει την εξουσία ο δεξιός μεγιστάνας.

Τι είναι αριστερά; Ένα κόσμος χωρίς σύνορα, με «ισλαμοπρεπή» πολυπολιτισμικότητα, υψηλούς φόρους και μία παγκόσμια κυβέρνηση να διαχειρίζεται τα πάντα.

Τι είναι (αυτή την στιγμή) δεξιά; Ένας κόσμος με σύνορα, ακραιφνείς χριστιανικούς δυτικούς πολιτισμούς, μειωμένους φόρους και διεθνείς συναλλαγές μεταξύ κυρίαρχων εθνών-κρατών.

Η εθνικοφιλελεύθερη Δεξιά λοιπόν που βρίσκεται πίσω από τον Τραμπ πιέζει την Αθήνα και την κυβέρνηση Μητσοτάκη να μην παραχωρήσει τα δίκτυα 5G του ΟΤΕ στους Κινέζους και συγκεκριμένα στην κινεζική Huawei.

Το 5G θα βασίζεται κυρίως στο Internet of Things που είναι μία έννοια που αφορά τα αντικείμενα της καθημερινότητας μας – από βιομηχανικές μηχανές μέχρι wearable συσκευές που χρησιμοποιούν ενσωματωμένους αισθητήρες για  την συλλογή δεδομένων & την ανάληψη κάποιας δράσης σε αυτά μέσα σε ένα δίκτυο.

Εκατοντάδες εκατομμύρια μικροτσίπ θα είναι συνδεδεμένα σε προϊόντα, από μπουκαλάκια χαπιών μέχρι ποτιστήρια, αναφέρουν οι προωθητές του 5G και του ίντερνετ των πραγμάτων. Όπως λένε το 5G θα είναι το αποκλειστικό χαρακτηριστικό των αστικών περιοχών και δεν αποκλείεται αργότερα, η αναβαθμισμένη μορφή του να χρησιμοποιείται και στην δικτύωση ανθρώπων, οι οποίοι ενδεχόμενα δεχθούν εμφυτεύματα στον οργανισμό τους. Όλοι και όλα δικτυωμένα σε έναν παγκόσμιο ιστό.

Ποιος θα ελέγχει αυτόν τον παγκόσμιο ιστό;

Οι Αμερικανοί του Τραμπ πάντως δεν θέλουν εκείνος ο «αυτός» στην Ελλάδα να είναι η αντίπαλη Κίνα.

Πέραν του ελέγχου, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν επισημάνει, επιπλέον, προς την ελληνική πλευρά πως δεν είναι νοητή η διασύνδεση των συστημάτων και των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ με τηλεπικοινωνιακά δίκτυα που θα έχουν εγκατασταθεί (και, επομένως, θα συντηρούνται και ελέγχονται με ποικίλους τρόπους) από την «αντίπαλο» Κίνα.

ΦΩΤΟ eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •