• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αυτό ετοιμάζει ο Α.Τσίπρας, ενώ η προσοχή είναι στραμμένη στην Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό ετοιμάζει ο Α.Τσίπρας, ενώ η προσοχή είναι στραμμένη στην Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κεντρικό σύνθημα «Να φύγει η Δεξιά»...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Σε κάλεσμα ενότητας για την συσπείρωση των αριστερών διεθνιστικών δυνάμεων προχώρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από την εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Ανασυγκρότηση της Προοδευτικής Παράταξης στo Divani Caravel και ενώ η προσοχή των Ελλήνων είναι στραμμένη στην Τουρκία.

Η συγκέντρωση είχε έντονο, για να μην πούμε απόλυτο, το άρωμα του παλιού ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην πρωθυπουργός έφθασε στην αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου που ήταν ήδη κατάμεστη, συνοδευόμενος από τον συνεπή πολιτικό του παλιού εαμικού ΠΑΣΟΚ, Στέφανο Τζουμάκα, και έγινε δεκτός με θερμό χειροκρότημα και με το σύνθημα «Ενώνουμε το μέτωπο να πέσει η δεξιά απ τα Πανεπιστήμια μέχρι την δουλειά».

Όπως παραδέχονται τα ίδια τα μέσα ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, η πλειονότητα των συγκεντρωμένων ήταν πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με το the caller.gr, ήταν μάλιστα τέτοιο το κλίμα ώστε κάποια στιγμή ο Γιάννης Ραγκούσης είπε σε έναν από τους παρευρισκόμενους  ότι «αν φωνάξει κάποιος το “ΠΑΣΟΚ είναι δω..” θα γίνει χαμός στην αίθουσα».

Όπως υπογραμμίζεται, τα 120 πρόσωπα που διοργάνωσαν την εκδήλωση προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και την Ανανεωτική Αριστερά και με κείμενο που διένειμαν έκαναν γνωστό ότι στρατεύονται στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI