• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Παναγιώτη Ψωμιάδη!

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Παναγιώτη Ψωμιάδη!

Μπορείτε να μαντέψετε ποιο είναι;

Στο εμπόριο στρέφεται για μια ακόμη φορά ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τέως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Μετά το τραγούδι σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης και τις τηλεπωλήσεις παπουτσιών, αυτή τη φορά επέλεγε να ανοίξει μίνι μάρκετ στην καρδιά της συμπρωτεύουσας και ειδικότερα επί της οδού Εγνατίας, υπό την ονομασία Stasi Stores.

Η επιχειρηματική προσπάθεια ξεκίνησε λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού, ακολούθησε η καραντίνα και τώρα επί της ουσίας αρχίζει να μαζεύει πελάτες καθώς το μίνι μάρκετ βρίσκεται δίπλα σε στάση του ΟΑΣΘ, ενώ και ο ίδιος περισσότερες ημέρες δίνει το παρών.

Όπως τονίζει ο ίδιος «δημιουργήσαμε ένα μίνι μάρκετ που πουλάμε χυμούς, γρανίτες, τυρόπιτες, κουλούρια έναν εκπληκτικό καφέ και φυσικά όλα τα προϊόντα οικιακής χρήσεως, ζαχαρώδη, τσιγάρα, εισιτήρια λεωφορείου… Λίγο πολύ τα έχουμε όλα».

Και επειδή ο κ. Ψωμιάδης γνωρίζει καλά το μάρκετινγκ, κάθε πελάτης που θα αγοράζει ένα προϊόν, θα μπαίνει στη διαδικασία μιας κλήρωσης όπου κάθε μήνα ο νικητής θα κερδίζει μια δωροεπιταγή των 30 ευρώ.

(Από newsbeast – φωτο:screenshot)