• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Αυγενάκης-ΝΔ: «Ο Τσίπρας διαχειρίζεται την φτώχεια που ο ίδιος προκάλεσε μοιράζοντας επιδόματα»

Αυγενάκης-ΝΔ: «Ο Τσίπρας διαχειρίζεται την φτώχεια που ο ίδιος προκάλεσε μοιράζοντας επιδόματα»

«Η ΝΔ έχει ένα συνεκτικό, ρεαλιστικό και κοστολογημένο σχέδιο για την ανάταξη της χώρας. Ένα σχέδιο που θα δώσει πολλές ευκαιρίες σε όλους τους Έλληνες, γιατί μόνον έτσι θα αμβλυνθούν οι σημερινές κοινωνικές ανισότητες», επισήμανε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

 

Σε συνέντευξή του για την εφημερίδα «Καρφίτσα», ο κ. Αυγενάκης σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού από τη ΔΕΘ, σε σχέση με το αναπτυξιακό πρόγραμμα που παρουσίασε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημείωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ προτιμά να διαχειρίζεται τη φτώχεια που ο ίδιος προκάλεσε, μοιράζοντας επιδόματα σε αυτό που θεωρεί εκλογικό του ακροατήριο, γιατί θέλει τους πολίτες εξαρτημένους από αυτόν».

Για τις αναπτυξιακές προοπτικές που παρουσιάζονται στη Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα, ο ίδιος ανέφερε: «Η Βόρειος Ελλάδα, η Μακεδονία, έχει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία επιτέλους πρέπει να μπορέσει να αξιοποιήσει. Μέσα σε ένα πλαίσιο φιλικό στην επιχειρηματικότητα που θα προστατεύει ταυτόχρονα την εργασία. Με έναν τρόπο σύγχρονο και αποτελεσματικό, μακριά από τις παλιές, ξεπερασμένες, αντιλήψεις. Με την ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας».

Για την προσέλκυση των νέων στους κόλπους του κόμματος, ο κ. Αυγενάκης επισήμανε ότι «θέλουμε τους νέους σήμερα να πάρουν στα χέρια τους τις ευθύνες του τόπου», ενώ αναφορικά με την ανανέωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ, υπογράμμισε: «Ο αέρας της ανανέωσης έχει φυσήξει σε όλες τις δομές οργάνωσης και λειτουργίας του κομματικού μηχανισμού μας. Στα ψηφοδέλτια των επικείμενων βουλευτικών εκλογών και των ευρωεκλογών θα αποτυπωθεί η ανανέωση αυτή».

Αναφερόμενος στο επικείμενο συνέδριο της ΝΔ, στο οποίο θα προεδρεύσει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, ξεκαθάρισε: «Θα συνεχίσω να εργάζομαι με συνέπεια στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη μεγάλη πολιτική και εθνική νίκη στις επικείμενες εκλογές».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu