ΑΒΑΝΤΕΣ στην κορωνοχούντα! «Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Πλεύρη επειδή σταμάτησε την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!»

Κάτι που αποδεικνύεται συστηματικά εδώ και πάνω από 2 χρόνια.

Διαπιστώνοντας πόσο “πλακάκια” τα έχουν κάνει όλοι στο εγχώριο πολιτικό σύστημα προκειμένου να εφαρμοστεί η κορωνοχούντα, ο καθηγητής ιατρός ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Φαρσαλινός έγραψε τα παρακάτω στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Ζούμε απίστευτες καταστάσεις.

Αντί να κατηγορεί τον Υπουργό Υγείας και τις αρχές που 2,5 χρόνια ΨΕΥΔΟΝΤΑΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ότι ακολουθούσαν κατά γράμμα το πρωτόκολλο του ΠΟΥ για τους θανάτους COVID, η αξιωματική αντιπολίτευση τον κατηγορεί επειδή ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ το ψέμα, τη στατιστική χειραγώγηση και την τρομοκρατία!

Ο πρώην υπουργός υγείας κ. Ξανθός φτάνει μάλιστα στο σημείο να βαφτίζει ως “ψεκασμένους” και “συνωμοσιολόγους” όσους ΔΙΚΑΙΩΣ έλεγαν πως δεν πεθαίνουν όλοι από COVID, κάτι που είχαν επιβεβαιώσει από το 2020 οι αρχές με επίσημες και δημόσιες δηλώσεις τους και πλέον το ΞΑΝΑΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ σήμερα.


Δεν υπάρχει πολιτική σωτηρία πλέον, ο καθένας είναι χειρότερος από τον άλλον.

Το ενδιαφέρον είναι ότι εφυήραν τον όρο του ψεκασμένου αλλά δεν κοιτάζονται στον καθρέφτη όποτε χρησιμοποιούν τη λέξη.

Στα ίδια επίπεδα “ποιότητας” δεν πρέπει να ξεχάσουμε να συμπεριλάβουμε και τον “επισυνδεδεμένο” κ. Ανδρουλάκη, που πλειοδοτούσε απαιτώντας υποχρεωτικό εμβολιασμό στο δημόσιο, ασταμάτητα τυφλά τεστ που θα πληρώνει ο εργαζόμενος και αποκλεισμό των μη-εμβολιασμένων από φαρμακεία και σουπερμάρκετ.

Μιλάμε πλέον για απίστευτη κατάντια του πολιτικού συστήματος… Απίστευτος βούρκος αναξιοπρέπειας…

Να κρατάμε ανέπαφη τη μνήμη μας διότι το μαύρο είναι το μόνο χρώμα που αξίζει σε μαύρα πρόβατα που πρέπει να γράφονται στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας…».

(φωτο:eurokinissi)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί