«Ο κ. Σπηλιωτόπουλος δεν έχει θεσμικό ρόλο, δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αλλά ένας σύμβουλος επικοινωνίας με επαγγελματική σχέση.
«Από που και ως που τοποθετείται ο κ. Σπηλιωτόπουλος ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ; Εγώ δεν έχω ακούσει φράση παγωτό να σκοτώνει. Ο καθένας να οριστεί και να περιοριστεί στο ρόλο του.
Μάλιστα όταν τον κάλεσαν να σχολιάσει τα όσα είπώθηκαν περί πιθανής διαγραφής στελεχών ο Χρήστος Σπίρτζης και Γιώργος Βασιλειάδης είπε τα εξής
«Είναι ακατανόητες και βαθύτατα προσβλητικές οι δηλώσεις αυτές. Είναι ο κ. Οικονόμου στην Επιτροπή Δεοντολογίας; Είναι ο κ. Αντώναρος στην Επιτροπή Δεοντολογίας;. Θέλει μια προσοχή απέναντι στους ανθρώπους που βρήκε μέσα στο κόμμα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα κόμμα που λειτουργεί με προγραφές. Που αποσκοπεί αυτό το κλίμα; Έχουμε κομματόμετρο;
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να το παίζει δικαστής. Ούτε ο Πρόεδρος έχει αυτό το δικαίωμα στο ΣΥΡΙΖΑ».
ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σύμβουλος Πούτιν: Οι ειρηνοποιοί θα επικρατήσουν
- Ποιοί ευνοούνται περισσότερο από τους πολέμους;
- Κλοπή 3 πινάκων από μουσείο κοντά στην Πάρμα της Ιταλίας
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τεράστιο απολίθωμα δεινοσαύρου 66 εκατομμυρίων ετών – μαζί με το δέρμα του! (Photo)
- Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας από 1η Απριλίου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Επίθεση των Φρουρών της Επανάστασης σε βιομηχανία στο νότιο Ισραήλ
- Ανακαλύφθηκε άθικτο ελληνικό πλοίο 2.400 ετών στη Μαύρη Θάλασσα – Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ερευνητές (Photo)
- Περισσότεροι από 1.200 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο από την έναρξη του πολέμου
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ρωσικό λιμάνι που διαχειρίζεται χιλιάδες βαρέλια πετρελαϊκών εξαγωγών – Προκλήθηκε από ουκρανικό drone
- Πακιστάν: Ενώ μιλούσαν για πόλεμο… συνέβη αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)









