• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • «Αποθέωσε» την υπερφορολόγηση ο Α.Τσίπρας: Τι μας περιμένει τα επόμενα τέσσερα χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αποθέωσε» την υπερφορολόγηση ο Α.Τσίπρας: Τι μας περιμένει τα επόμενα τέσσερα χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο υπουργικό συμβούλιο παρουσιάζεται το ολιστικό σχέδιο… ανάπτυξης

και αναμένει έγκριση του υπουργικού συμβουλίου.

Ο πρωθυπουργός μάλιστα αποκάλυψε ότι οι στόχοι για πλεονάσματα και ρυθμό ανάπτυξης της επόμενης 4ετίας έχουν ήδη συμφωνηθεί με τους δανειστές, οπότε φαντάζεστε τι μας περιμένει!

«Αυτή η δουλειά που έχει γίνει έμελλε να αποτυπωθεί σε ένα σχέδιο, ένα σχέδιο που βεβαίως θα κοινοποιηθεί και σε όλες τις πτέρυγες του κοινοβουλίου. Το κείμενο αποτελεί την αποτύπωση μιας ολιστικής προσέγγισης για το μέλλον της χώρας. Είναι ένα συνολικό πλάνο το οποίο περιλαμβάνει τους σκοπούς και τις επιμέρους ενέργειες για την επίτευξη αυτών των σκοπών…» είπε αναφερόμενος στο ολιστικό πλάνο ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας που προέβλεπε την προσέλκυση δισεκατομμυρίων από επενδύσεις στον τομέα της φαρμακευτικής κάνναβης!

«Η Ελλάδα από το 2015 υπεραποδίδει έναντι των στόχων για πρωτογενές πλεόνασμα και το γεγονός αυτό την καθιστά αξιόπιστη» επισήμανε, αποθεώνοντας ουσιαστικά την υπερφορολόγηση, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και παραδέχθηκε ότι «το σχέδιο της επόμενης τετραετίας περιλαμβάνει τους συμφωνημένους στόχους» ζτην ουσία δηλαδή αποδέχθηκε την υλοποίηση της προ-συμφωνημένης και ήδη νομοθετημένης μείωσης των συντάξεων από 1/12019 και μείωσης του αφορολόγητου ορίου από 1/1/2020.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu