• Αρχική
  • Άρθρα
  • Γιαννάκου σε Τσιάρα: ποιοι ξόδεψαν εκατομμύρια για τις διαφημίσεις της συνεπιμέλειας; vid

Γιαννάκου σε Τσιάρα: ποιοι ξόδεψαν εκατομμύρια για τις διαφημίσεις της συνεπιμέλειας; vid

«Εδώ μιλάμε για την επιστήμη και για την κοινή λογική»

Ευθεία επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Τσιάρα, με αφορμή το νομοσχέδιο που αφορά την υποχρεωτική συνεπιμέλεια παιδιών έκανε η Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία έχει εκφράσει την αντίθεσή της στο νομοσχέδιο.

«Κανείς δεν είναι Πάπας της Ρώμης», σημείωσε από το βήμα της Βουλής λέγοντας, απευθυνόμενη στον Κώστα Τσιάρα, πως «δεν γίνεται έτσι συνεργασία στο Κοινοβούλιο».

«Ο υπουργός και ο υφυπουργός δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν τις προτάσεις βουλευτών» είπε ειδικότερα και σημείωσε πως «αποδείχτηκε ότι όλοι οι επιστημονικοί φορείς έκαναν επισημάνσεις στα σημεία που έκανα κι εγώ χθες. Κι επειδή άκουσα τον υπουργό χθες το βράδυ στην τηλεόραση να ισχυρίζεται ότι περίπου κανείς μας δεν ξέρει τι λέει και δεν έχουμε καμία επίγνωση, θέλω να του πω, ότι δεν γίνεται έτσι συνεργασία, μέσα στο Κοινοβούλιο. Κανείς δεν είναι ο Πάπας της Ρώμης. Εδώ μιλάμε για την επιστήμη και για την κοινή λογική» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ζήτησε απαντήσεις από τους υπουργούς, ρωτώντας τους αν θα κάνουν δεκτές τις ενστάσεις και αντιπροτάσεις της. Απαίτησε, μεταξύ άλλων, να απαλειφθεί η αναφορά σε «εξίσου» γονική μέριμνα. Μάλιστα η βουλευτής της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι θα υποβάλλει τροπολογίες κι ας μην γίνουν δεκτές από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης.

«Άλλους είδα να κινδυνολογούν, που έχουν πληρώσει εκατομμύρια για να κάνουν διαφήμιση», υπογράμμισε.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε τι δήλωσε χθες: