• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρθρα
  • Απολαυστικός Κ.Κυρανάκης: Τι είπε για Εξάρχεια και Ρουβίκωνα- Ποιος ήταν «απέναντί του» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απολαυστικός Κ.Κυρανάκης: Τι είπε για Εξάρχεια και Ρουβίκωνα- Ποιος ήταν «απέναντί του» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης βρέθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Καλοκαίρι ΜΑΖΙ" με τους Νίκο Ρογκάκο, Παναγιώτη Στάθη και Αλεξάνδρα Καϋμένου

Απέναντί του ήταν ο Κώστας Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά πήρε τον λόγο, ο βουλευτής της ΝΔ, και τοποθετήθηκε για το θέμα του πανεπιστημιακού ασύλου. Όπως ανέφερε, σε περίπτωση αξιόποινης πράξης, η αστυνομία έχει δικαίωμα να επέμβει, όπως προβλέπει ο νόμος, μετά από καταγγελία όχι των πρυτανικών αρχών, αλλά οποιουδήποτε πολίτη. Μάλιστα όπως «εκμυστηρεύτηκε», σκέφτεται να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία, ώστε να λήξει η κατάληψη του Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική.

Κατόπιν, πήρε τον λόγο ο Κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος είπε πως η κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματική εγκληματικότητα, όπως για παράδειγμα τα ναρκωτικά στην Ομόνοια και να αφήσει τον Ρουβίκωνα. Επιτέθηκε επίσης στο νομοσχέδιο που έφερε η ΝΔ για το άσυλο, λέγοντας πως «θέλατε να υποστείλετε μια σημαία δημοκρατίας, ελευθερίας και ελεύθερης διακίνησης των ιδεών».

Εν συνεχεία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στην επιχείρηση σκούπα της κυβέρνησης στα Εξάρχεια, επαναλαμβάνοντας την γνωστή «καραμέλα» ΣΥΡΙΖΑ, πως στο στόχαστρο της αστυνομίας ήταν μανάδες και παιδιά.

Ο Κώστας Κυρανάκης παίρνοντας και πάλι τον λόγο απάντησε στον Κ.Ζαχαριάδη σχετικά με τα ναρκωτικά που είχε αναφέρει προηγουμένως, λέγοντας του, πως ο νόμος που έφερε η κυβέρνηση για το άσυλο, δεν διαχωρίζει το χώρο του πανεπιστημίου, από όλους τους άλλους δημόσιους χώρους. Επομένως, οι αξιόποινες πράξεις, όπως η κατοχή ναρκωτικών πλέον θα αντιμετωπίζονται όπως πρέπει ακόμη και στα πανεπιστήμια.

Έπειτα, αναφερόμενος στην τοποθέτηση του Συριζαίου βουλευτή, σύμφωνα με την οποία δεν θα ήθελε να μιλήσει σε κάποιο πανεπιστήμιο φρουρούμενος, είπε χαρακτηριστικά: «Μήπως αυτό είναι μια αιχμή για τον Α.Τσίπρα, ο οποίος πήγε στη Θεσσαλονίκη, πέρυσι τέτοιο καιρό με συνοδεία, φρουρούμενος, έχοντας μαζί του 2.000 αστυνομικούς, 18 διμοιρίες των ΜΑΤ, άνδρες της ΟΠΚΕ, DRONES και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. και δυο αύρες, τα ειδικά οχήματα εκτόξευσης νερού της ΕΛ.ΑΣ

Ο βουλευτής της ΝΔ, «στρίμωξε» ακόμη περισσότερο τον Κ.Ζαχαριάδη, όταν ανέφερε τις προληπτικές συλλήψεις που πραγματοποιούνταν κατ εντολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ «μήπως και κάποιος σηκώσει πανό για τη Μακεδονία».

Η συνέχεια ήταν όμως ακόμη πιο ενδιαφέρουσα! Δείτε την παρακάτω

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...