Αποδεκατίζονται οι ΑΝΕΛ στην Μακεδονία!

Αποδεκατίζονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μετά την υπογραφή της συμφωνίας για το Σκοπιανό. Μετά τις παραιτήσεις κεντρικών στελεχών του κόμματος, τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν και μέλη του κόμματος από τη Δυτική Μακεδονία.

 

Στην επιστολή παραίτησής τους αναφέρουν ότι η συμφωνία που υπεγράφη «παραβιάζει κάθε κόκκινη γραμμή που είχαμε θέσει ως Ανεξάρτητοι Έλληνες για το συγκεκριμένο ζήτημα, στην βάση της προγραμματικής σύμπραξης για σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικού Σκοπού με τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Θεωρούμε ότι η μόνη πράξη τήρησης της αξιοπρέπειας μας είναι η υποβολή των παραιτήσεων μας προς τα αρμόδια όργανα του Κινήματος» αναφέρουν χαρακτηριστικά τα στελέχη του κόμματος από την Κοζάνη και τη Φλώρινα.

Σύμφωνα με το thestival, αναφερόμενοι στον πρόεδρο του κόμματος, οι υπογράφοντες χαρακτηρίζουν έντιμο και καθαρό πολιτικό τον Πάνο Καμμένο, υποστηρίζουν ωστόσο ότι «έκανε απολύτως λάθος εκτίμηση στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης και τελικώς της συμφωνίας με το κράτος των Σκοπίων».

Τέλος, στην ανακοίνωση παραίτησής τους, διευκρινίζουν ότι η αποχώρησή τους από το κίνημα δεν σημαίνει ότι ο αγώνας τους ενάντια στη διαπλοκή σταματά εδώ.

«Θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση μέχρι την τελική νίκη, απέναντι σε αυτούς που έφεραν την Πατρίδα μας όμηρο οικονομικών συμφερόντων και στο χείλος της καταστροφής», καταλήγει η ανακοίνωση.

Το κείμενο υπογράφουν οι:

Μάρκος Βύρλιος (Συντονιστική Κοζάνης-Εθνικό Συμβούλιο)

Παναγιώτης Πλακεντάς (Συντονιστική Κοζάνης-Εθνικό Συμβούλιο)

Γιάννης Γκουντιός (Συντονιστική Κοζάνης-Πολιτευτής)

Πέτρος Γώγος (Συντονιστική Φλώρινας-Γραμματεία Οργανωτικού/Δυτ. Μακεδονία)

Γιώργος Γκολιάς (Συντονιστική Κοζάνης)

Απόστολος Καλαϊτζόπουλος (Συντονιστική Κοζάνης)

Σπύρος Σπυρίδης (Συντονιστική Κοζάνης/Υπεύθυνος Τύπου)

Καρυοφύλλης Τσαμόγλου (Συντονιστική Κοζάνης)

Παύλος Τσότσος (Συντονιστική Κοζάνης)

Αναστάσιος Διαμαντής (Συντονιστική Κοζάνης)

Αναστασία Πράπα (Συντονιστική Κοζάνης)

Βασίλειος Χαρακίδας (Συντονιστική Κοζάνης)

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu