ο Μάκης Μπαλαούρας γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μέσω μακροσκελούς επιστολής προς τις οργανώσεις στις οποίες είναι μέλος, καθώς και τις αντίστοιχες Νομαρχιακές.
«Δε μπορώ να συνεχίσω σε ένα μεταλλαγμένο κόμμα, που οδηγείται να γίνει όπως το Δημοκρατικό των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με την επιθυμία του Προέδρου», τόνισε ο κ. Μπαλαούρας.
Αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση και «εξαπολύοντας» επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη, έγραψε μεταξύ άλλων ότι «ο νέος Πρόεδρος εγκατάλειψε τις πάγιες θέσεις της Αριστεράς, ανέτρεψε τις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος, αμφισβήτησε βασικές επιλογές της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (ακόμα και για ζητήματα που πλήττουν ευθέως και τον Αλέξη Τσίπρα, όπως, για τα 37 δισ. ευρώ και το «άρρωστο» κόμμα), καταστρατήγησε την εσωκομματική δημοκρατία, ενώ, συνέβαλε έντονα στην αποπολιτικοποίηση και στον ευτελισμό των αρχών μας και του ηθικού μας φορτίου, κυρίως μέσω των κοινωνικών δικτύων».
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δένδιας από Σάμο: «Η Ελλάδα δεν έχει διατυπώσει απειλή για οιονδήποτε εκ των γειτόνων μας»
- Ο Πούτιν εκπλήρωσε το όνειρο ενός μικρού κοριτσιού, vid
- Η απίστευτη χριστουγεννιάτικη ιστορία μιας οικογένειας: «Καλέσαμε έναν άστεγο για δείπνο κι έμεινε για 45 χρόνια»
- Κολωνάκι: Συνελήφθη για τη δολοφονία της 87χρονης μητέρας του
- Εξελίξεις λίγο πριν την Πρωτοχρονιά: Θα πάει για… υπογραφές στον Τραμπ ο Ζελένσκι;
- Τρεις κλοπές εξιχνιάστηκαν σε περιοχές της Δράμας – Παραβίασαν μπαλκονόπορτες και πήραν χρήματα και κοσμήματα
- Κορυφώνεται η αγωνία για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται
- Η στιγμή που χριστουγεννιάτικο δέντρο στην ισλαμική Συρία τυλίγεται στις φλόγες, vid
- Αυτό θα πει “σοβαρό χιόνι” στη Ρωσία, vid
- Εξαρθρώθηκε ομάδα που διέπραττε κλοπές σε βάρος πολιτών, προσποιούμενη υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ
Κύρια Θέματα









