Ψάχνει να βρει τον μοναδικό του ψηφοφόρο για να τον κεράσει, vid

Μονάχα μία ψήφο έλαβε η παράταξη «Έλληνες Οικολόγοι» του Δημοσθένη Βεργή. Το απίστευτο είναι πως ο πρόεδρος της παράταξης δεν ψήφισε τον εαυτό του, αλλά τον… Κυριάκο Μητσοτάκη.


Μιλώντας στο MEGA o Δημοσθένης Βεργής θέλησε να κάνει μία διαμαρτυρία, η οποία φυσικά αφορά το περιβάλλον, όπως άλλωστε πρεσβεύει και η παράταξή του.

«Έκανα μία διαμαρτυρία, γιατί κάνουμε ρύπανση στο περιβάλλον με τα ψηφοδέλτια και το χαρτί. Χρόνια κάνω τέτοια διαμαρτυρία. Είμαι ο ιδρυτής και το σύμβολο της οικολογίας. Έκανα τη διαμαρτυρία και πέτυχε, γιατί κάνουμε εκλογές, κόβουμε δέντρα. Ξέρεις πόσα χαρτιά πετάξαμε, πόσα πεύκα κόπηκαν;», είπε.

Αν και κανείς θα περίμενε πως ο πρόεδρος των «Ελλήνων οικολόγων» θα ψήφιζε τον εαυτό του, ο Δημοσθένης Βεργής αποκάλυψε πως έδειξε την εκλογική του προτίμηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφήνοντας άφωνους τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

«Ψήφισα τον Μητσοτάκη! Παιδί μου είναι κι αυτό. Το 2019 το ίδιο έκανα και βγήκε ο Μητσοτάκης κι έφυγαν οι αριστερομοντερνοφασίστες», είπε.

Ιδιαίτερος ήταν και ο σχολιασμός του για τον Ανδρέα Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντάς τον μεγαλοαπατεώνα, και τον Αλέξη Τσίπρα. Η εκτίμησή του, δε, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι μεγάλη.

«Είμαι 82 χρονών, αλλά σπάω το καρύδι ακόμα. Οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους, εγώ ζωντανός. Το παιδί αυτό (σ.σ: ο Κυριάκος Μητσοτάκης) είναι ο καλύτερος, δεν υπάρχει πιο μορφωμένος. Είπε τίποτα ο Αλέξης Τσίπρας για το περιβάλλον; Μπα!».

Ο Δημοσθένης Βεργής αποκάλυψε πως εάν βρεθεί ο ένας και μοναδικός ψηφοφόρος του θα του δώσει ένα ωραίο δώρο.

«Όποιος με ψήφισε θα τον ανταμείψω. Θα δούμε ποιος είναι, αλλά στις άλλες εκλογές ψήφισέ με κι εσύ ρε παιδάκι μου, να γίνουμε δύο…», είπε και αποχαιρέτησε τους παρουσιαστές λέγοντας πως έχει να βγει στο… Reuters.

(megatv – eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί