Από ποιούς ζητάει ο Κασσελάκης «να δώσουν εξηγήσεις»;

Στην αποστολή μηνυμάτων προς απόδημους Έλληνες, ενόψει των ευρωεκλογών από την ευρωβουλευτή της ΝΔ, 'Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου,

αναφέρεται σε μήνυμά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα φέρει το θέμα στην Βουλή».

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Φανταστείτε να είχε γίνει επί ΣΥΡΙΖΑ… Από χθες απόδημοι Έλληνες καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν στα email τους μήνυμα από ευρωβουλεύτρια της ΝΔ, χωρίς να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους. Η άμεση απάντηση από το υπουργείο Εσωτερικών και από την ευρωβουλεύτρια είναι ζήτημα Δημοκρατίας.

Πώς βρήκε τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών; Διέρρευσαν ή δόθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών; Οι χιλιάδες απόδημοι Έλληνες δεν είναι περιφερόμενες mailing lists για τους πολιτευτές της ΝΔ. Κάνουν λάθος αν θεωρούν ότι δε θα δώσουν εξηγήσεις. Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα φέρουμε άμεσα το θέμα στην Βουλή με επίκαιρη ερώτηση και θα καταθέσουμε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όλες τις καταγγελίες αποδήμων που έφθασαν στα γραφεία μας. Όλα στο φως!».

Η ανάρτηση του κ. Κασσελάκη πλαισιώνεται από την φωτογραφία της κ. Ασημακοπούλου και το μήνυμα που σύμφωνα με την καταγγελία του έχει αποστείλει στους απόδημους Έλληνες.

(απεμπε – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί