• Αρχική
  • Άρθρα
  • Απίστευτες δηλώσεις: Στην Ελλάδα έρχονται συνθήκες «Κιμ Γιονγκ Ουν» – (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες δηλώσεις: Στην Ελλάδα έρχονται συνθήκες «Κιμ Γιονγκ Ουν» – (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κυβέρνηση ετοιμάζει φιέστα για την συμφωνία με τους δανειστές, η οποία δεσμεύει την χώρα μέχρι το 2060, ενώ ο Παύλος Πολάκης υπόσχεται συνθήκες Βόρειας Κορέας, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ποεδην..

«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει ομιλία στις κοινοβουλευτικές ομάδες ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων στις 19:30», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αίθριο του Ζαππείου και όχι στην Γερουσία στην Βουλή ως συνήθως προκειμένου προφανώς να δοθεί ένας πιο εορταστικός τόνος.

Διαβάστε ΕΔΩ για την συμφωνία.

Και τι μας περιμένει ακόμα; Απάντηση στο ερώτημα δίνει ο Παύλος Πολάκης στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

 Σε συνάντηση που είχαν για το θέμα των συμβασιούχων εργαζομένων στα νοσοκομεία τον ενημέρωσαν ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν δέχεται την νομοθετική ρύθμιση που ο ίδιος τους υποσχέθηκε ότι θα φέρει στη Βουλή προκειμένου οι συμβάσεις να παραταθούν μέχρι τις 30/5/2019. 

Όπως δήλωσε έκπληκτος ο Μιχάλης Γιαννάκος στις τηλεοπτικές κάμερες: «Μας κούφανε όλους, μας είπε ότι εμείς δεν δεχόμαστε την εξουσία του ελεγκτικού συνεδρίου και των δικαστών. Στην Ελλάδα κουμάντο κάνει η Βουλή, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός. Μας είπε δηλαδή ότι δεν δέχεται την διάκριση των εξουσιών. Θα πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα και αν χρειαστεί ακόμη και η Βουλή θα υπογράψει τα εντάλματα για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι».

Τέλος ο κ. Γιαννάκος σημείωσε: «Μας είπε ο κ. Πολάκης ότι η κυβέρνηση και ο ίδιος θα λειτουργήσει με συνθήκες Κιμ Γιονγκ Ουν, δηλαδή με συνθήκες Βορείου Κορέας». «Τι θα καταλύσει την Δημοκρατία δηλαδή και το υπουργείο θα υπογράφει μόνο του για να πληρώνει τους εργαζόμενους;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Τα σχόλια δικά σας!