Αυτή την απάντηση δίνει η πρώην βουλευτής του ΜέΡΑ 25 Μαρία Απατζίδη, θέλοντας να απαντήσει σε όσους την επικρίνουν επειδή θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αχαρνών με παράταξη που δημιούργησε πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης.
Στη συνέχεια προσθέτει πως «αυτές τις μέρες δέχομαι κριτική επειδή αποφάσισα να στηρίξω την αντιπολίτευση στο δήμο που μεγάλωσα και ζω, την αντιπολίτευση απέναντι στον σημερινό δήμαρχο και εκλεκτό του Μαξίμου και του συστήματος Μητσοτάκη. Πολύ αμφιβάλλω αν οι επικριτές μου, που κραδαίνουν το αριστερόμετρο, γνωρίζουν το Μενίδι όσο και όπως το γνωρίζω εγώ».
«Θέλω όμως να επισημάνω κάτι: αυτό που θα ήθελαν οι επικριτές μου είναι να κάτσω σπίτι μου, με σταυρωμένα χέρια, ενώ τα προβλήματα στο δήμο μου είναι τεράστια. Αυτό θα το θεωρούσαν «σωστή πολιτική». Διότι κυριολεκτικά Ο,ΤΙ και να στήριζα στις δημοτικές στο Μενίδι, τα ίδια και χειρότερα θα μου έλεγαν. Φανταστείτε να… στήριζα την σημερινή δημοτική εξουσία, που την στηρίζει το Μαξίμου και η Νέα Δημοκρατία: αδιανόητο.
Φανταστείτε να στήριζα παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ: «ξεπουλήθηκε στους μνημονιακούς». Φανταστείτε σε παράταξη του ΚΚΕ: «την έκανε τη μεταγραφούλα της». Ή οπουδήποτε αλλού. Μόνο αν φτιάχναμε δημοτική παράταξη ΜέΡΑ25 στο Μενίδι θα ήταν όλοι οι… εκτός Αχαρνών ευχαριστημένοι, κάτι το πρακτικά δύσκολο», συμπληρώνει η κυρία Απατζίδη.
«Να μου επιτρέψετε να γνωρίζω κάπως καλύτερα το πώς μπορούν να αλλάξουν οι συσχετισμοί στο Δήμο μου, στο Μενίδι, και θα πρότεινα να αφήσετε το αριστερό μετρό της ανθρωποφαγίας. Το τι σημαίνει αριστερή πολιτική, πολιτική για τους πολλούς, φαίνεται στην πράξη και στα αποτελέσματα, όχι στα social media», καταλήγει η πρώην βουλευτής του ΜέΡΑ 25.
(parapolitik – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εντυπωσιακό και σπάνιο φαινόμενο: Ροζ ομίχλη “τύλιξε” τη Βρετανία – Ποια είναι η αιτία, vid
- Το “αντίο” στον 3I/ATLAS: Έφτασε στην πιο κοντινή του απόσταση από τη Γη και μας αποχαιρέτισε
- «Bitter Christmas»: Το πρώτο teaser της νέας ισπανόφωνης ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ
- «Σύννεφα» στις σχέσεις Πολωνίας-Ουκρανίας; Τι εκτιμά ο Πολωνός πρόεδρος
- Ουκρανικό ζήτημα: Τι θεωρεί ο Ρούμπιο σε σχέση με την θέση των ΗΠΑ
- Σοκάρουν οι εικόνες από Ταϊπέι: Ένοπλος με μαχαίρι σκόρπισε τον θάνατο, τρεις νεκροί και πέντε τραυματίες
- Ένα μήνυμα για το μέλλον! Ο Πούτιν αφήνει ξανά τον κόσμο άφωνο
- Χανιά: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Καταδίκη του «ερευνητή» για απόπειρα εξαπάτησης της οικογένειας του γιατρού
- Στήριξη Ρωσίας σε Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ δεν ανησυχούν
- ΔΥΠΑ: 894.065 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Νοέμβριο 2025









