Απασφάλισε ο Τζήμερος: «Δεν βαρεθήκατε, αληταράδες;»

Με μια εξαιρετικά οργισμένη ανάρτηση, ο Θάνος Τζήμερος διέψευσε πληροφορίες που τον έφεραν να βρίσκεται σε συνεννόηση για συνεργασία με τη ΝΔ.

 

Ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» κάνει λόγο για «αριστερές πατσαβουροφυλλάδες» και επιτίθεται με σφοδρότητα στα ΜΜΕ που μετέδωσαν τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ, ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ;

Κάθε φορά που η Δημιουργία, ξανά! ανεβαίνει δημοσκοπικά, κι απειλεί το σύνολο του πελατειακού κρατισμού: μπλε, πράσινου, κόκκινου και ροζουλί, η Ελλάδα της σαπίλας παίρνει το φτυάρι. Εν αγαστή συμπνοία, δεξιές κι αριστερές πατσαβουροφυλλάδες με παρουσιάζουν να είμαι τάχα μου ένα βήμα πριν τη συνεργασία με τη ΝΔ, “σύμφωνα με πληροφορίες”.

Φυσικά κανένα από αυτά τα τυπωμένα ή διαδικτυακά κωλόχαρτα δεν μπήκε στον κόπο να με ρωτήσει για να πάρει ή έστω να διασταυρώσει την “πληροφορία”. Χτες, το γνωστό δίποδο σίχαμα που παριστάνει τον δημοσιογράφο, ο κατά συρροήν καταδικασμένος και κατά συρροήν υπόδικος (τον έχω βγάλει κι εγώ στη σέντρα και δικάζεται φέτος το φθινόπωρο) ξεκίνησε την ίδια ιστορία: ο Τζήμερος “πάει” στη ΝΔ, “σύμφωνα με πληροφορίες”.

Κοτσάρει και μια φωτογραφία με τον Σκυλακάκη από το 2014 για να σκεφτεί ο αναγνώστης: η “Δημιουργία, ξανά!” συνεργάστηκε με τη Δράση, η Δράση προσχώρησε στη ΝΔ, άρα και η “Δημιουργία, ξανά!” είναι κοντά στο να προσχωρήσει. Αφού, επί δύο τουλάχιστον χρόνια, έγραφε συνέχεια για τον “ανύπαρκτο” Τζήμερο που ο λαός τού γύρισε την πλάτη. Για έναν “ανύπαρκτο” τόσες τσιρίδες, σφουγγοκωλάριε της Κουμουνδούρου;

Να σας θυμίσω, λοιπόν, ανάλογες έγκυρες “πληροφορίες” από το 2012. Και να σας θυμίσω, επίσης, τις προχθεσινές μου αναρτήσεις για τη ΝΔ».

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •