Απάντηση Χατζηδάκη σε Τσίπρα: Αυτοί που με χτύπησαν στο Σύνταγμα ήταν στελέχη της Ν.Δ.;

«Η Ν.Δ. είναι απέναντι σε κάθε μορφή βίας, ακροαριστερή ή ακροδεξιά, απέναντι σε κάθε μορφή εγκληματικότητας, ενώ η κυβέρνηση δείχνει παράξενη ανοχή» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, χαρακτηρίζοντας κωμικοτραγικά όσα είπε ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας, ο οποίος αποπειράθηκε να επιρρίψει ευθύνες στη Ν.Δ. για την επίθεση του Σαββάτου στον Γιάννη Μπουτάρη.

 

«Αυτοί που με χτύπησαν στην πλατεία Συντάγματος ήταν κι αυτοί στελέχη της Ν.Δ; Αυτοί που χτύπησαν τον κ. Κουμουτσάκο σε αντίστοιχη εκδήλωση των Ποντίων ήταν κι αυτοί στελέχη της Ν.Δ; Είναι απίστευτο θράσος να μιλάει έτσι ένας πρωθυπουργός μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας» σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η Ν.Δ. καταδίκασε τα επεισόδια της Θεσσαλονίκης από την πρώτη στιγμή, δεν βάζει νερό στο κρασί της στην καταδίκη της βίας. Δημοκρατία και βία είναι έννοιες ασύμβατες, υπογράμμισε ο κ. Χατζηδάκης, επισημαίνοντας: «Πόσα «ναι μεν αλλά» ή και επιδοκιμασίες έχει πει ο ΣΥΡΙΖΑ σε φαινόμενα βίας;».

Κατηγορώντας επίσης την κυβέρνηση ότι δείχνει ανοχή, υπηρεσιακά και πολιτικά, στον Ρουβίκωνα, που ασκεί βία και παραβιάζει συγκεκριμένα άρθρα του ποινικού κώδικα, σημείωσε: «Μιλούν για ακτιβισμό ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τόσκας λέει για συμπεριφορές στα ‘’όρια της νομιμότητας’’».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu