Ανοιχτό το ενδεχόμενο ντιμπέιτ Μητσοτάκη – Τσίπρα άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Τι απάντησε όταν ερωτήθηκε σχετικά.

«Όχι βέβαια» ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου στην ερώτηση δημοσιογράφπυ εάν ο πρωθυπουργός είναι αντίθετος στο ενδεχόμενο να υπάρξει debate μεταξύ του ιδίου και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

«Η διεθνής συγκυρία, όπως γνωρίζουμε, έχει γεννήσει πολλά νέα προβλήματα, ενώ παράλληλα έχει οξύνει πολλά άλλα, τα οποία στο παρελθόν η προηγούμενη κυβέρνηση έβαζε κάτω από το χαλί, τα άφηνε να χρονίζουν και να βασανίζουν τους πολίτες» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Η κυβέρνησή μας αποδεικνύει έμπρακτα ότι ακούει την κοινωνία, ακούει τους πολίτες, σκύβει στα προβλήματα που τους απασχολούν και παράγει λειτουργικές και αμοιβαία επωφελείς λύσεις στο πλαίσιο των περιθωρίων της χρηστής διοίκησης και των οικονομικών δυνατοτήτων του κράτους. Γιατί για μας πολιτική -όπως έχουμε πει και κυρίως όπως έχουμε αποδείξει- είναι η επίλυση των προβλημάτων και αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά μας, είναι η ειδοποιός διαφορά της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο πολιτική είναι η τοξικότητα, ο διχασμός, άντε και οι εύκολες υποσχέσεις», πρόσθεσε.

(φωτο:INTIME)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί