• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Ανέβασε «ήρεμες» φωτογραφίες από το Μάτι ο πρωθυπουργός – «Βροχή» τα οργισμένα σχόλια πολιτών στο Twitter

Ανέβασε «ήρεμες» φωτογραφίες από το Μάτι ο πρωθυπουργός – «Βροχή» τα οργισμένα σχόλια πολιτών στο Twitter

Μετά από μια βδομάδα η επίσκεψη του Α.Τσίπρα, στο Μάτι, η οποία όπως διαβάσατε νωρίτερα στο el.gr, έγινε εν κρυπτώ και εν συντομία, προκειμένου να αποφευχθούν αντιδράσεις!

 

Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού επισκέφτηκε την Αργυρή Ακτή, το Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού στο Λεωφορείο Όλυμπος.

Ο πρωθυπουργός, μετά από κάποια ώρα, ανήρτησε επιλεκτικές, προφανώς, φωτογραφίες, με πλάνα από ήρεμους πολίτες και εκπροσώπους των Αρχών.

«Επισκέφθηκα σήμερα το τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης» ανέφερε στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στον λογαριασμό του πρωθυπουργού, με τα σχόλια των πολιτών να είναι οργισμένα και με βαριές εκφράσεις, τις οποίες μπορείτε να διαβάσατε από τον προσωπικό λογαριασμό του πρωθυπουργού.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu