«Τόσα χρόνια η ΝΔ δεν πλήρωνε τα λάθη της γιατί δεν είχαμε αξιόπιστη επιλογή. Στην κατεύθυνση αυτή το ΠΑΣΟΚ οικοδομείται με νέα πρόσωπα, υψηλή επάρκεια και νέες θέσεις ώστε στις επόμενες εθνικές εκλογές να υπάρχει μια σημαντική υπεροχή έναντι της κυβέρνησης. Οι ευρωεκλογές είναι ένα σημαντικό σκαλοπάτι για αυτό το στόχο», είπε χαρακτηριστικά.
Η ανάπτυξη που σχεδιάζει ο κ. Μητσοτάκης φέρνει ποιότητα είναι για πολύ λίγους και δύσκολες μέρες για την πλειονότητα του ελληνικού λαού.
Εάν η ΝΔ έχει ισχυρό αντίπαλο και όχι ένα χρυσό χορηγό όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταματήσει να έχει αυτήν την αλαζονεία.
Δεν θα μπορεί να καταθέτει τροπολογία ενώ είναι ο ανιψιός δήμαρχος Αθηναίων που προβλέπει ότι η Ανάπλαση ΑΕ μπορεί να έχει πρόεδρο τον δήμαρχο και μέλη από το δημοτικό συμβούλιο. Μόλις εκλέγεται ο Δούκας να αλλάζουν όλα και να τα παίρνει όλα το κράτος».
(φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Κυβέρνηση και αγρότες δεν είναι αντίπαλοι
- Ηράκλειο: 38χρονος συνελήφθη για πυροβολισμούς σε κοινωνική εκδήλωση
- Mίνι βαν βυθίστηκε σε πάγο στη Σιβηρία στους -45 βαθμούς Κελσίου! vid
- Ο Ζελένσκι λέει ότι η Ρωσία επιτέθηκε με 500 drones και 40 πυραύλους
- Οι Τούρκοι παραβιάζουν ξανά τον ελληνικό εναέριο χώρο! Τι κρύβεται από πίσω;
- Εκατοντάδες τεράστιες τρύπες καταστρέφουν τα χωράφια στην Τουρκία – Τι κρύβεται πίσω από το φαινόμενο;
- Έβρος: Μετέφερε αλλοδαπούς παράνομα μέσα στην Ελλάδα και συνελήφθη
- Το βίντεο “φοράμε τα γούνινα παλτό μας με κουκούλα εντελώς λάθος” δίχασε το tiktok, vid
- Πολωνία: Άνοιξαν και πάλι δύο αεροδρόμια που είχαν κλείσει λόγω των ρωσικών πληγμάτων
- Σοκαριστική καραμπόλα με 50 αυτοκίνητα στην Ιαπωνία: Ένας νεκρός, 26 τραυματίες, vid
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΝΕΡΟ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ
ΡΕΥΜΑ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΑΠΕΡΓΙΑ









