• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Α.Γεωργιάδη για τα ελληνοτουρκικά

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Α.Γεωργιάδη για τα ελληνοτουρκικά

Με σκληρή γλώσσα απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην τοποθέτηση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σε συνέντευξή του χαρακτήρισε "θύματα της διένεξης Τσίπρα-Ερντογάν" τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης".

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Η σημερινή δήλωση του κ. Γεωργιάδη στον ρ/σ «Παραπολιτικά» ξεπερνά κάθε όριο αντιπολιτευτικής χυδαιότητας και υπονομεύει τη χώρα. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε τους 2 Έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται παράνομα στις φυλακές της Τουρκίας «θύματα της διένεξης Τσίπρα-Ερντογάν», υιοθετώντας ξεκάθαρα μια λογική ίσων αποστάσεων που επί της ουσίας αθωώνει την τουρκική πλευρά!

Αλήθεια, ο Α. Γεωργιάδης θεωρεί ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τους 2 Έλληνες αξιωματικούς για να επιτεθεί στον πρωθυπουργό; Θεωρεί ότι με το να δικαιολογεί την Τουρκία κάνει καλό στην παράταξή της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή πολύ περισσότερο στη χώρα; Μήπως κάνει τα πάντα για να τον προσκαλέσει και αυτόν ο κ. Ερντογάν στην Τουρκία; Και, τελικά, τι ακριβώς πρέπει να γίνει για να λυθεί αυτή η «διαπροσωπική», κατά τον ίδιο, «διένεξη»;

Κύριε Μητσοτάκη όλα καλά στη Νέα Δημοκρατία με τα ελληνοτουρκικά; Θα σχολιάσετε τις δηλώσεις του αντιπροέδρου σας;”