Ανακοίνωση ΝΔ για ένταξη Γ.Κατσιαντώνη: «Θα ενισχύσει την προσπάθεια μας»

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία επιβεβαιώνει και επίσημα πλέον την ένταξη του ανεξάρτητου βουλευτή Γιώργου Κατσιαντώνη στις τάξεις του κόμματος.

 

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης προσχώρησε σήμερα στη Νέα Δημοκρατία αφού συναντήθηκε με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη στις 12:00 στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.

«Ο κ. Κατσιαντώνης θα ενισχύσει την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας συμβάλλοντας στο μεταρρυθμιστικό της σχέδιο για την ανάταξη της χώρας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του κόμματος.

Υπενθυμίζεται οτι ο Κ. Κατσιαντώνης είχε εκλεγεί στον νόμο Λάρισας με την Ένωση Κεντρώων από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Απρίλιο. Με την συγκεκριμένη προσθήκη η ΝΔ αυξάνει την δύναμή της σε 77 βουλευτές.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα με τον ανεξάρτητο βουλευτή Λάρισας, κ. Γιώργο Κατσιαντώνη.

Ο κ. Κατσιαντώνης θα ενισχύσει την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας συμβάλλοντας στο μεταρρυθμιστικό της σχέδιο για την ανάταξη της χώρας.

Ο κ. Μητσοτάκης καλωσόρισε τον κ. Κατσιαντώνη στη Νέα Δημοκρατία και με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, θα γνωστοποιήσει εντός της ημέρας ότι ο βουλευτής εντάσσεται στο εξής στην Κοινοβουλευτική της Ομάδα.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu