• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ακούστε το ΗΧΗΤΙΚΟ: 40 αστυνομικοί φυλάνε 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία – Φρουρά ακόμα και σε κομματικά γραφεία που έχουν κλείσει

Ακούστε το ΗΧΗΤΙΚΟ: 40 αστυνομικοί φυλάνε 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία – Φρουρά ακόμα και σε κομματικά γραφεία που έχουν κλείσει

Κινητοποίηση αστυνομικών σε ολόκληρη την Μακεδονία αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα μετά την Συμφωνία των Πρεσπών

Σαράντα Αστυνομικοί και περιπολικά της Πιερίας φυλάνε καθημερινά τα σπίτια των 3 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα γραφεία του κόμματος στην Κατερίνη, μετά από αντιδράσεις και τα επεισόδια που σημειώθηκαν με αφορμή την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στην εν λόγω αποκάλυψη προέβη ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας κ. Δημήτρης Φώτης, μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2 FM.

Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται η δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας για την ασφάλεια των πολιτών, οι οποίοι διαμαρτύρονται εντόνως, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ, που έχει ξεκινήσει η φύλαξη.

Μάλιστα, τα σαββατοκύριακα που βρίσκονται οι βουλευτές στην Κατερίνη και παρευρίσκονται σε διάφορες εκδηλώσεις απασχολείται επιπλέον αστυνομικό προσωπικό, φυλάσσοντας τους αντίστοιχους χώρους.

Άξια αναφοράς είναι η φύλαξη άδειων γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγίνιο, τα οποία είχαν ανοίξει το 2015 και τώρα έχουν κλείσει.

Οι αστυνομικοί φυλάνε απλά ένα άδειο κτήριο επειδή έχει πινακίδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτά που ζούμε είναι πρωτόγνωρα ή όχι; Τα ίδια συμβαίνουν και σε άλλες περιοχές της χώρας!

Ακούστε χαρακτηριστικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό:

ΦΩΤΟ: eurokinissi