Άγριος καυγάς Σκουρλέτη-Πατούλη στην Βουλή

Η σφοδρή σύγκρουση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)

Γιώργο Πατούλη στιγματίζει τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής για τον Κλεισθένη. Όλα άρχισαν όταν κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων ο κ. Πατούλης ερωτήθηκε από τον κ. Σκουρλέτη αν συμφωνεί με την άποψη του Προέδρου της Ν.Δ πως η αναλογία προσλήψεων -αποχωρήσεων θα πρέπει να είναι 1 προς 5 και όχι 1 προς 1 όπως πέτυχε η κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ πήρε τον λόγο και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον κ. Σκουρλέτη λέγοντας πως ο ίδιος θα πρέπει να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα από την τρόικα. Το αίτημα όμως του κ. Πατούλη προς τον υπουργό να δώσει περισσότερους πόρους στην τοπική αυτοδιοίκηση προκάλεσε την οργή του κ. Σκουρλέτη ο οποίος σε έντονο ύφος απάντησε ότι τα λεφτά της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν ανήκουν στον κ. Πατούλη για να τα χρησιμοποιεί για προσωπική προβολή:

«Είσαι λαϊκιστής» φώναξε ο Γιώργος Πατούλης, αλλά ο κ. Σκουρλέτης συνέχισε: «Δεν είναι δικά σας τα 300.000 ευρώ για προσωπική προβολή. Είναι λεφτά των πολιτών. Εδώ είναι Βουλή, όχι δημοτικό συμβούλιο Αμαρουσίου. θα σέβεστε» του απάντησε.

Από Παραπολιτικά

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu