ΑΓΡΙΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ κατά Μητσοτάκη στην Ευρωβουλή για την ελευθερία του τύπου!!! ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ!!! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Πρωτοφανείς εκφράσεις: «Δεν πρέπει να ξαναδούμε Ευρωπαίο ηγέτη που καταπατά την ελευθεροτυπία - Να σταματήσετε τώρα»! Και μάλιστα από τον αντιπροέδρο RenewEurope (Φιλελεύθεροι και Μακρόν), ο οποίος επικαλέστηκε και τον ΣΩΚΡΑΤΗ!!!

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όχι μόνο μίλησε σε άδεια έδρανα, όπως διαβάσατε πριν, αλλά δέχθηκε και εξ οικείων βέλη από τον αντιπρόεδρο του Renew Europe, της συγγενικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή των Φιλελεύθερων και του κόμματος Μακρόν, για την κατρακύλα της χώρας μας στην ελευθερία του Τύπου.

Κοινώς η Ελλάδα πρωτοπορεί στην ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ!!!

«Μας ανησυχεί η καθοδική πορεία της πολυφωνίας των μέσων και της ελευθεροτυπίας στην Ελλάδα. Ανάβουν ήδη τα προειδοποιητικά φώτα. Η Ελλάδα έχει την χειρότερη επίδοση μεταξύ των 27 σε ό,τι αφορά τα ελεύθερα μέσα ενημέρωσης» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαλίκ Αζμανί.

«Δεν πρέπει να δούμε άλλον έναν Ευρωπαίο ηγέτη, ο οποίος θα καταπατά την ελευθεροτυπία» συνέχισε το σφυροκόπημα ο αντιπρόεδρος του Renew Europe. «Δεν πρέπει να ακολουθήσετε την καταστροφική πορεία κάποιων άλλων ηγετών της πολιτικής σας οικογένειας. Να το σταματήσετε τώρα» κάλεσε τον Έλληνα πρωθυπουργό ο Μαλίκ Αζμανί.

«Όπως έλεγε και ο Σωκράτης: ο αποτυχημένος χρησιμοποιεί την διαστρέβλωση, όταν σταματάει η συζήτηση», κατέληξε.

Απλά δείτε το βίντεο:

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί