Αγιά Λάρισας: Κάνουν αίτημα για να πάψει ο Γεωργούλης να είναι πρεσβευτής της περιοχής

Οι αντιδράσεις για την υπόθεση Γεωργούλη έφτασαν μέχρι την Αγιά της Λάρισας.

Συγκεκριμένα, η τοπική παράταξη της αντιπολίτευσης «Νέα Εποχή» καλεί τον δήμαρχο Αγιάς να πάψει κάθε σχέση με τον ευρωβουλευτή μετά τις καταγγελίες εις βάρος του. Όπως αναφέρεται ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν πρεσβευτής του τουρισμού των παραλίων του δήμου Αγιάς, ενώ με η δημοτική συνδιοργάνωσε διαδικτυακή συζήτηση μαζί με το γραφείο του Ευρωβουλευτή για τον Βιώσιμο Ορεινό Τουρισμό τον Δεκέμβριο του 2021, καθώς και βόλτες στα μονοπάτια.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: «Κύριε Δήμαρχε, σεβόμενοι το τεκμήριο αθωότητας και χωρίς καμιά πρόθεση «ανθρωποφαγίας», σας ζητάμε να ανασταλεί κάθε σχέση του Δήμου Αγιάς με τον καταγγελλόμενο για σεξουαλική παρενόχληση και ξυλοδαρμό, ευρωβουλευτή μέχρι χθες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Αλ. Γεωργούλη. Αν χρειαστεί, ας γίνει και σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για να αποφασίσει σχετικά.

Πρόσφατα ο Αλ. Γεωργούλης είχε χριστεί πρεσβευτής του τουρισμού των παραλίων του δήμου Αγιάς και υιοθέτησε ένα μονοπάτι του δήμου, έπειτα από πρόσκληση δικής σας. Επίσης, ο Δήμος μας συνδιοργάνωσε διαδικτυακή συζήτηση μαζί με το γραφείο του Ευρωβουλευτή για τον Βιώσιμο Ορεινό Τουρισμό τον Δεκέμβριο του 2021, καθώς και βόλτες στα μονοπάτια.

Θεωρούμε ότι μια τέτοια ενέργεια είναι επιβεβλημένη από μέρους του Δήμου μας, τουλάχιστον μέχρι να αποδειχθεί μέσω της δικαιοσύνης η αθωότητα ή μη του καταγγελλόμενου.

Με την κίνησή μας αυτή θα δείξουμε την μηδενική ανοχή των Αγιωτών σε κάθε χρήση βίας, και ιδιαίτερα του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης. Τουλάχιστον μέχρι να διαπιστωθεί η αθωότητά του (κάτι το οποίο ειλικρινά ελπίζουμε), δεν μπορεί να είναι πρεσβευτής του Δήμου μας. Αγιά 2019 – Νέα Εποχή».

(protothema – eurokinissi photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί